You are here: Home » Accessoires » Essence Lente/Zomer update 201

Essence Lente/Zomer update 201

geschreven door Constance

Alle beauty-addicts wachten er met smart op: de essence innovaties voor lente/zomer 2019! Met de nieuwe update breidt essence wederom haar assortiment uit met coole en innovatieve beautyproducten van hoge kwaliteit. En zoals altijd zijn het ware must-haves voor de trendbewuste make-upliefhebbers.

De ‘you better work!’ lijn bestaat uit langhoudende performance producten voor een actieve levensstijl en flawless looks. De oogschaduwtinten van de City paletten maken van elke oogmake-up een waar statement en nagellakdromen komen uit met de kleurrijke tinten van de nieuwe ‘shine last & go!’ nagellakken.

En natuurlijk kan je alle essence social media kanalen terechr voor inspirerende tutorials, coole video’s en interessante nieuwtjes uit de wereld van essence.

shine last & go! gel nail polish; Een nieuwe look voor droomnagels zonder compromis! De formule met een gel-effect garandeert optimale houdbaarheid, intense kleur en een fantastische glans. De vegan lakken met een glanzende gel-finish zijn verkrijgbaar in hoog gepigmenteerde en kleurrijke tinten. Ze drogen zelfs sneller dan de huidige the gel nail polish lijn, die plaats maakt voor deze nieuwe shine last &
go! nagellakken.

City Palettes
Deze oogschaduwpaletten stillen zonder twijfel je reislust en overtuigen je met hun hoog gepigmenteerde kleuren. De poedertexturen zijn geïnspireerd op de meest trendy en fashionable wereldsteden en weerspiegelen de bijbehorende levensstijlen. Salut Paris verleidt je met fluweelachtige texturen in rosé tinten, G’DAY SYDNEY bevat aardetinten met metallic effecten, Hello New York presenteert nuances van grijs tot mauve in deels iriserende texturen en Ola Rio biedt, geïnspireerd op de kleuren van de Braziliaanse zonsondergang, een selectie van metallic tinten met een glowy finish.

you better work! tinted day cream
De getinte, licht voedende verzorging met matterend effect creëert een natuurlijke ‘no make-up look’ en
een egale huid. Ook fijn: het UV-filter beschermt de huid tijdens outdoor activiteiten tegen UV-straling.

you better work! camouflage concealer palette
Voor een workout of een avondje uit: met dit palet creëer je voor elke gelegenheid een wakkere en frisse look! De 5 camouflage concealers in diverse nuances bieden de perfecte tint voor elke huidtoon. De 3 corrigerende kleuren hebben een hoge dekking, verminderen roodheid en verdoezelen donkere kringen onder de ogen. En dankzij de waterproof textuur blijft de matte finish goed zitten, zelfs tijdens de
meest intensieve activiteiten!
.
you better work! fixing powder
De transparante compacte poeder laat een matte finish achter die lang houdt en niet zwaar aanvoelt op de huid. Het maakt niet uit hoe de dag verloopt, de waterproof textuur kan alles aan en is geschikt voor elke huidskleur. Het geïntegreerde sponsje maakt het aanbrengen super simpel, zelfs wanneer je
onderweg bent.
you better work! fixing spray
De formule van de spray is speciaal ontwikkeld om de make-up tijdens sportieve activiteiten te fixeren. Het geeft een mat effect en voelt heerlijk fris aan op je gezicht.

you better work! eye primer
De perfecte partner voor je volgende sportsessie! Door de primer onder de oogschaduw aan te brengen, gaat deze niet vlekken en blijft de hele dag goed zitten. De lichte textuur is waterproof, dus heavy workouts hebben geen effect op jouw perfecte look!

you better work! mascara
Dankzij de speciale formule kan deze waterproof mascara zelfs de meest pittige workouts aan. De textuur is bestand tegen elke activiteit en is verkrijgbaar in 2 varianten. De ene versie zorgt voor adembenemend lange wimpers terwijl de andere je verzekert van maximale volume en krul.

the dip eyeliner
Dankzij de stevige punt is het eenvoudig om de diepzwarte eyeliner nauwkeurig aan te brengen en een perfect lijntje op de ogen te creëren. Ook geschikt voor eye-art.

smokey crystal ultra longlasting eye pencil
Smokey Eyes 2.0: de intense en eenvoudig te blenden tinten zijn super langhoudend en creëren metallic multicolour effecten op het oog. Afhankelijk van de lichtinval glinsteren de 4 tinten in verschillende nuances. Voor een intense look.

micro precise eyebrow pencil
De ultrafijne punt van het potlood garandeert een nauwkeurige applicatie voor perfect gedefinieerde en natuurlijk uitziende wenkbrauwen. Dankzij de zachte, romige textuur is het eenvoudig om fijne lijntjes te tekenen en de wenkbrauwen op te vullen. Super langhoudend.

peel off lash glue
Peel it off, baby! Deze wimperlijm kan er in één beweging afgehaald worden en maakt het verwijderen
van kunstwimpers, zonder restjes achter te laten, wel heel eenvoudig. De witte textuur is nauwkeurig aan te brengen en droogt transparant op

plumping nudes lipgloss
Vollere lippen in een oogwenk! Deze lip plumper met sheaboter laat de lippen voller lijken, geeft ze een
schitterende glans en heeft bovendien een verkoelend effect. De lipglosses zijn verkrijgbaar in
7 nude tinten, dus er is een passende tint voor elke huidskleur.

crystal wet look lipgloss
De nieuwe glosses geven de lippen een glanzende wetlook! De lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een wet-gloss finish met glinsterend parelmoereffect in roze, violet of transparant, zonder te plakken.

My Beauty Lip Ritual Balms
Drie nieuwe verzorgende producten die zorgen voor zachte en perfecte lippen. De variant met extracten
van gingko-blad herstelt de lippen en laat ze soepel aanvoelen. De lippenbalsem met rijstolie voedt en verzorgt de lippen intensief. De verzorgende formule met kersenbloesemextracten revitaliseert en
hydrateert. Alle 3 de varianten bevatten vitamine E.

extreme last base coat
De transparante base coat verlengt de levensduur van de nagellak aanzienlijk, droogt snel en voorkomt verkleuring.

extreme shine top coat
Nog meer glans op de nagels! De transparante top coat bedekt de nagellak met een beschermend
laagje, voorkomt beschadigingen, droogt snel en creëert een spiegelglans.

#insta perfect liquid highlighter
De #insta perfect liquid highlighter is een perfecte aanvulling op de populaire #insta perfect liquid make uplijn. Voor een natuurlijke ‘all over glow’ meng je eenvoudig een paar druppeltjes van de lichtreflecterende vloeibare drops met de #insta perfect. De drops zijn verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren en kunnen ook solo gebruikt worden om specifieke delen van de wangen, neus of het lichaam te accentueren.

my glow passion blush
my glow passion highlighter
Deze 2 producten komen recht uit het hart! Zowel de blush als de highlighter zitten in een hartvormig aluminium blikje en hebben een superzachte textuur. De blush in een gedurfde kopertint laat een lichte glinstering achter en kan ook worden gebruikt als bronzer. De iriserende highlighter creëert glinsterende roze accenten.

face all-rounder brush
De kwast heeft een innovatieve vorm, is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van zowel vloeibare- als poedertexturen. De brede kant is ideaal voor foundation en de smalle, platte kant is perfect voor het blenden van de concealer.

hey CHEEKS
blush, bronzer & highlighter palette
Dit palet met 6 superzachte texturen is een echte allrounder. Het combineert matte en glinsterende tinten die moeiteloos te blenden zijn. Naast de zachte blushes bevat het palet ook 2 bronzers en een
glinsterende highlighter. De perfect op elkaar afgestemde tinten passen bij elk huidtype, garanderen een frisse look en verspreiden de kleuren op een prachtige manier.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com