You are here: Home » Beauty » Test; Brow Tattoo van Kruidvat

Test; Brow Tattoo van Kruidvat

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder aankondigde zou ik de Kruidvat Brow Tattoo gaan testen. Nu heb ik ruim 2 jaar geleden mijn wenkbrauwen laten tattoeëren (dmv. de microblading techniek) omdat ik het zat was om elke dag weer met wenkbrauwpoeders, wenkbrauwpotloden, stencils en andere hulpmiddelen aan de gang te gaan. Ik vond het gedoe (geldt voor de stencils) of het resultaat wordt gewoon niet mooi. En ik sta nu elke ochtend op met mooie wenkbrauwen en een strak getekend lijntje boven mijn wimpers, want die heb ik ook gelijk ook maar laten doen.

Daarom was ik reuze benieuwd naar de Kruidvat Brow Tattoo omdat mijn ervaringen met de diverse wenkbrauwproducten niet al te best waren.

Ik heb keurig de gebruiksaanwijzing gevolgd en de Brow Tattoo dik aangebracht met het kwastje. Ik ging een paar keer net iets boven of onder de haartjes van wenkbrauwen heen, en daarom is het handig om een natgemaakt wattenstaafje bij de hand te houden zodat je gelijk de boel kan herstellen. Er wordt aangeraden om minimaal 20 minuten te wachten met het verwijderen van de Brow Tattoo en toen ik dit na 20 minuten deed was er eigenlijk niets gebeurd. Dus heb ik nogmaals Brow Tattoo aangebracht en 2 uur laten intrekken (wat aanbevolen wordt voor een langduriger resultaat).

Het viel me op dat na 20 minuten intrekken, het laagje er gemakkelijker vanaf getrokken kon worden dan na 2 uur. Toen lukte het me niet om het stripje in 1 keer van mijn wenkbrauwen af te halen, hij brak halverwege af.

Het resultaat; ik zag dat mijn wenkbrauwen weer mooi donker ingekleurd waren (ik moet binnenkort mijn wenkbrauwen weer laten bijwerken, dat is het nadeel als je je wenkbrauwen laat tattoeëren, je moet het bijhouden en in mijn geval elk jaar). En de Brow Tattoo bleef bij mij 5 dagen zitten, ondanks dat ik elke dag mijn haar was onder de douche.

Conclusie; ik vind Kruidvat Brow Tattoo een goed product, zeker als je niet elke dag aan de slag wilt met allerlei andere wenkbrauwproducten. Het product blijft lang zitten en is gemakkelijk in gebruik én is ook nog eens voordelig. Maar ik vind het wel jammer dat er maar 2 kleuren beschikbaar zijn, nl. taupe en donker bruin en daardoor moet je uitkijken dat je niet een ‘te’ harde blik krijgt. Want mijn wenkbrauwen worden getatoeëerd met een speciale kleurenmix die is afgestemd op mijn haar- en huidskleur waardoor het resultaat er natuurlijk uitziet en bijna niemand ziet dat mijn wenkbrauwen getatoeëerd zijn. Maar Brow Tattoo doet verder absoluut wat het moet doen.

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/309893531″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com