Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’ Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’
  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear
  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
shoppen

HAPPY SPIRIT DAYS 2019

Net als de afgelopen 2 jaren kan je ook dit jaar weer genieten tijdens de Happy Spirit Days 2019. Het charmante festival belooft ook dit jaar 3 dagen vol toonaangevende sprekers, eigentijdse workshops en optredens in een sfeervolle en intieme setting.

Zo volg je een yin yoga les met live drums, harp of een DJ, kom je op adem bij gerenommeerd ademcoach Tom van Huijstee en geeft filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven.

In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst. Op de Happy Bazaar is 24/7 veel ander moois te ontdekken; belevingen die nog mooier worden door de charmes van het landelijke terrein. Happy Spirit Days 2019 vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 & zondag 23 juni op een authentieke boerderij in het midden van ’t land.

Wijze woorden, swingende sessies en life-changing workshops, op de Happy Spirit Days kies je zelf uit het programma-aanbod van 45 toonaangevende personen. Tijn Touber geeft weer zijn best of meditatie, Jesse van der Velde laat je de innerlijke stilte in jezelf vinden en bekend performance artiest Jennifer Ann en Boeddhistisch monnik Olande Ananda komen speciaal voor de gelegenheid naar Nederland.

Kennis maken, kennis verdiepen of gewoon nieuwsgierig; op de Happy Spirit Days vind je alle ingrediënten voor een leven in balans. Zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk feelgood festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet.

Happy Spirit Days is een onvoorstelbaar leuk en goed festival op en rond een prachtige privéboerderij in het sfeervolle Gooi. Binnen en buiten gaan in elkaar over met ruimtes die veel contact houden met de omgeving.

Het festival wordt gehouden op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 en is geopend van 10.00 tot 19.00 uur; zaterdag tot 21.00 uur. Om het kleinschalige karakter te waarborgen zijn er per dag niet meer dan 300 kaarten beschikbaar. Het festival met gratis thee schenkerij is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto; parkeren op het tegenoverliggende terrein is gratis. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Zie voor meer informatie & tickets www.happyspiritdays.nl.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?