You are here: Home » Beauty » CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“

CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“

geschreven door Constance

„Ons antwoord? JA!” De CATRICE Limited Edition ‘Kaviar Gauche’ in samenwerking met het
gelijknamige internationale modelabel is verkrijgbaar van eind mei t/m juni 2019. De producten zijn ontwikkeld voor de mooiste dag van je leven: je trouwdag. De collectie is niet alleen bedoeld voor de prachtige bruid en haar bruidsmeisjes maar past ook perfect bij iedereen die een snelle make-up touch up onderweg wenst. Alle fans van fashionable beauty mini’s zullen verheugd zijn! De producten zijn superhandig dankzij het praktische formaat; de kleuren zijn zeer draagbaar en fris en creëren een natuurlijke make-uplook voor het gezicht en de lippen. Ze passen bovendien bij elk huidtype. Het gouden design in de gewilde Kaviar Gauche-stijl tovert elk product om tot it-piece en een waar sieraad voor je handtas. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Het trouwseizoen is geopend, met CATRICE!
1. KAVIAR GAUCHE BLOTTING POWDER. De ultrafijne, transparante Blotting Powder verzekert je van een matte uitstraling. De huid krijgt een natuurlijke, frisse glow zonder te glimmen. Het praktische formaat past in elke handtas en is perfect voor het opfrissen van je look onderweg.
2. KAVIAR GAUCHE TOUCH UP BRUSH. De kleine poederkwast in goud design is perfect voor geperste- en losse poedertexturen en is gemaakt van kwalitatieve synthetische haartjes. De kwast is gemakkelijk te sluiten, dus ideaal voor een snelle touch-up onderweg.
3. KAVIAR GAUCHE VOLUMIZING LIP BOOSTER. Ideaal voor het snel bijwerken van de lipstick voor
de huwelijksfoto: de lipgloss heeft een plumping effect en laat de lippen zichtbaar voller lijken. Dankzij de glans zien de lippen er verzorgd en onweerstaanbaar uit. De Lip Booster kan solo worden gedragen of bovenop een van de lipsticks, voor extra glans.
4. KAVIAR GAUCHE BLUSH & GLOW. Een glinsterende highlighter en een frisse blush zijn de succes factoren van elke look, of het nu gaat om je trouwdag of een ander moment. Het praktische Blush & Glow Palette combineert deze twee favorieten. Het resultaat? Een prachtige teint met een extra portie glow.
5. KAVIAR GAUCHE MINI LIPSTICK SET. Dit setje is perfect voor iedereen die geen kleur kan kiezen of graag van lipkleur verandert, bijvoorbeeld tussen de huwelijksceremonie en het feest. De set bevat 4 romige lipsticks met zacht glanzende en matte finishes.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com