You are here: Home » Accessoires » Test; Cellularline Selfie Case

Test; Cellularline Selfie Case

geschreven door Constance

Een tijdje geleden heeft Cellularline mij de Selfie Case voor iPhone opgestuurd. Nu heb ik zelf geen iPhone dus heb ik voor deze test de hulp van mijn allerliefste testvriendin A ingeroepen. En zij is met de Selfie Case aan de slag gegaan.

Wat is de Cellularline Selfie Case precies? Dit is een hoes, die je overal op kan plakken, als het maar glad is. Dus kan je denken aan een glazen wand, raam of een spiegel. En zodra je de Case hebt vast geplakt is het maken van een selfie heel eenvoudig. En de case zelf heeft ook nog eens een schokdempend frame waardoor je iPhone goed beschermt is en hij niet uit je handen kan glijden.

Nu kan je natuurlijk ook kiezen voor een selfie stick, maar die neemt toch weer extra ruimte in, of je vergeet hem mee te nemen. De Selfie Case is perfect voor een ‘girls-night out’. Als je hem op een spiegel plakt (bijv. in de club of restaurant waar je bent) is het maken van een groepsfoto een fluitje van een cent. Of je plakt hem op een raam in de trein, en je kan onderweg je make-up checken & bijwerken of de perfecte Instagram selfie maken.

Toen Testvriendin A het hoesje voor de 1e keer probeerde, heeft ze, voor de zekerheid, wel iets onder haar spiegel gelegd. Want stel je voor dat je telefoon toch niet blijft plakken, dan ligt ie kapot op de grond. Maar deze zorg was totaal niet nodig want hij plakte heel goed en bleef ook goed zitten. Daarna is ie ook getest op de schuifpui-ramen, haar badkamerkastje (dat een mooie gladde gelakte deur heeft) en haar autoruit.

Conclusie; als je regelmatig selfie’s maakt en je wilt je handen vrij hebben, dan is de Cellularline Selfie Case een fantastische oplossing. De case is er in diverse kleuren, nl. zilver, goud, roze en zwart, voor diverse iPhone & Samsung modellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com