You are here: Home » Eten & koken » HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart

HEMA introduceert vegan appelkruimeltaart

geschreven door Constance

Ben je dol op appeltaart maar eet je volledig vegan? Dan heb ik goed nieuws voor je, want de HEMA appeltaart er nu ook in een vegan versie.

En de heerlijke vegan appelkruimeltaart van HEMA ligt vanaf vandaag in de winkel. Dit is de 1e zoete taart van HEMA die helemaal vegan is. De taart bevat plantaardige margarine in plaats van roomboter en ook zit er geen ei meer in de taart verwerkt. De nieuwe taart zal de oude variant van de appelkruimeltaart vervangen.

Bij HEMA speelt men graag in op de trends en bij HEMA ziet men dat Nederlanders meer vegan opties willen hebben. En na een aantal maanden is het de HEMA bakkerij gelukt om de appelkruimeltaart te maken met daarin alleen plantaardige ingrediënten. De vegan appelkruimeltaart is vanaf vandaag in alle HEMA-filialen met een gebaksafdeling te koop en is ook te bestellen via hema.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?