You are here: Home » Accessoires » Miljuschka Witzenhausen introduceert haar eigen servieslijn

Miljuschka Witzenhausen introduceert haar eigen servieslijn

geschreven door Constance

Miljuschka Witzenhausen is bekend als culinair expert en toen de producent van de spraakmakende serviezen New Edition haar vroeg om samen een nieuw servies onder haar naam te ontwerpen, bedacht ze zich geen moment.

“Eten is herinneringen maken. Herinneringen aan dat ene, heerlijke gerecht van je oma; herinneringen aan samen aan tafel, of lekker lui op de bank. Als je kookt, zorg je voor elkaar.” aldus Miljuschka Witzenhausen. En New Edition ontwikkelt en verkoopt al serviezen van Pip Studio, vtwonen en Fabienne Chapot.

Genieten met volle teugen: die gedachte loopt als een rode draad door het leven van Miljuschka Witzenhausen. In het servies ‘Mil & Match’ is dat gegeven dan ook ruimschoots vertegenwoordigd: Je moet alles tot de bodem leeg kunnen lepelen.

Het servies heet ‘Mil & Match’ omdat volgens Miljuschka de eettafel een lust voor het oog moet zijn. De ene keer kun je het met één kleur strak en rustig indekken. De andere keer doe je alles in een andere tint: aards naturel, warm roze of bruisend blauw… net hoe je je voelt! Voorop stond het idee van gezelligheid en genieten, zegt Miljuschka. “Ik vind dan ook dat koken een beetje comfortabel moet zijn: niet te veel sloven in de keuken! Daarom zijn alle borden, kommen en mokken stapelbaar, en gemakkelijk te wassen. En alles is ontworpen om tot de bodem leeg te lepelen: genieten dus! En met die matte finish staat het ook nog eens fantastisch op elke foto.”

Vanaf heden is ‘Mil & Match’ exclusief verkrijgbaar in de winkels van de Bijenkorf en bij de Bijenkorf online op debijenkorf.nl en debijenkorf.be

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com