You are here: Home » Eten & koken » Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy

Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy

geschreven door Constance

Van roet geblakerd Zwart Nazareth tot hip and happening Distillers District: je vindt het in Schiedam, het episch centrum van de distilleerwereld.

Met de oprichting van de gloednieuwe Distillers Academy is Schiedam als Distillers District, onder de rook van Rotterdam, een uniek concept rijker. Het is dé plek die van fans echte fijnproevers en distilleerexperts maakt.

Je kan kiezen uit een Masterclass Distillers of de Cocktail Experience. of Zo leer je tijdens de Masterclass in een middag meer over het ambachtelijke en bijzondere distilleerproces en maak je kennis met de fijne kneepjes van het mixen en stirren tijdens de Cocktail Experience.

Masterclass Distillers Academy

Vijf eeuwen kennis, innovatie en liefde voor het distilleren komen samen in een drie uur durende interactieve Masterclass. De Bartender en gastvrouw heten je welkom terwijl je geniet van een heerlijke Distillers Academy Signature Cocktail. De Academy zit in molen De Palmboom, één van de Schiedamse reuzen die ooit volledig in dienst stond van de branderijen en distilleerderijen.

De Star-tender geeft een vakkundige show weg: beroemde Schiedamse jenevers, gins, wodka’s, moutwijnen en likeuren gaan in een perfecte mix. Met de juiste combinatie van ingrediënten (botanicals) en verhoudingen, het juiste glas, de ideale temperatuur en de ultieme garnering krijg je de Perfect Serve. Experimenteer terwijl je je eigen Perfect Serve samenstelt.

De bartender geeft je tips & tricks over de dranken, botanicals en garnering. Na deze Masterclass verlaat je de Distillers Academy als expert en met een heus Distillers Academy Certificaat.

Cocktail Experience

Kom je graag te weten hoe je de perfecte cocktail maakt? Ga dan voor de uitgebreide Cocktail Experience. Olv. een gespecialiseerde Bartender ontpop je jezelf in een mum van tijd in een cocktail kenner en ontdek je de tips & tricks voor het bereiden van een smakelijke cocktail met Schiedams gedistilleerd. Maak kennis met technieken, zoals shaken, stirren en builden. Bij de cocktails wordt tevens een bijpassend hapje geserveerd.

Masterclass:

Data: zaterdag 16 maart, zaterdag 11 mei en zaterdag 15 juni
Voor groepen open inschrijving
Prijs: € 85,- p.p.
Minimale leeftijd voor deelname 18 jaar
Reserveren is verplicht

Cocktail experience:

Data: vrijdag 15 maart, vrijdag 10 mei en vrijdag 14 juni
Voor groepen open inschrijving
Prijs: € 29,50 p.p.
Minimale leeftijd voor deelname 18 jaar
Reserveren is verplicht

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com