You are here: Home » Eten & koken » LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!

LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!

geschreven door Constance

LARGO werkt graag samen met lokale merken, producten en winkels. En omdat LARGO veel Zeeuwse accommodaties en resorts bezit, ondersteunen zij dit jaar de opening van het nieuwe Oosterscheldekreeftseizoen. En in de directe omgeving rond de Zeeuwse LARGO resorts zijn maar liefst 16 toprestaurants gevestigd die dit voorjaar verse Oosterscheldekreeft op het menu hebben staan.

Vanuit de LARGO resorts promoot men deze restaurants en adviseert het haar gasten deze delicate, lokaal gevangen kreeft te gaan proeven in de betreffende restaurants. In een aantal geselecteerde resorts, waaronder LARGO Noordzee Resort Vlissingen, kunnen gasten de onlangs gepresenteerde digitale host Suitepad gebruiken om direct hun reservering te maken bij de deelnemende restaurants.

En vanuit de nieuwe duinlodges en urban villa’s aan de voet van de duinen liggen, sommige van deze restaurants op kleine afstand van de accommodaties. Zo maakt LARGO het de gasten nog makkelijker om lokale culinaire producten te proeven en zet LARGO weer een stap in het verder ontzorgen van haar gasten.

De Oosterscheldekreeft

De Oosterscheldekreeft is een bijzonder en uniek ‘product’ uit de Oosterschelde. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de DNA-structuur van Oosterscheldekreeft anders is dan die van kreeften elders uit de wereld. Dit betekent dat Oosterscheldekreeft een fijnere en zachtere smaak heeft. Bovendien staat de versheid van de Oosterscheldekreeft (rechtstreeks uit de Oosterschelde naar de restaurants) garant voor een hoogwaardig kwalitatief product, dat door de duurzame visserijmethode ook nog eens met oog voor het milieu en behoud van de soort gevangen is.

De deelnemende restaurants noemen zich de Kring van de Oosterscheldekreeft. De Kring bestaat inmiddels uit 16 leden, verspreid door heel Zeeland. De restaurateurs spannen zich in voor een duurzame visserij en presenteren meerdere keren per jaar hun nieuwe kookcreaties aan elkaar. En de gasten kunnen ieder jaar kiezen uit zorgvuldig samengestelde en unieke Oosterscheldekreeften menu’s voor € 64,50 per persoon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com