Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland FREITAG opent haar 1e winkel in Nederland
shoppen

Secrid x Freitag; een zero-waste wallet

Secrid en FREITAG slaan de handen ineen voor een geupcylcede wallet: de F705 SECRID x FREITAG. De wallet is geheel gemaakt van hergebruikte materialen: de geupcyclede, afgekeurde Cardprotectors van Secrid, gecombineerd met bereisde truckzeilen van FREITAG.

En zo krijg je de perfecte wallet die beide merken samenbrengt en samen willen ze zo verspilling tegengaan.

Secrid neemt de productie van haar wallets net zo serieus als het design. Ondanks de constante zorg voor kwaliteit, werkomstandigheden en het milieu, is er een klein percentage Cardprotectors dat niet voldoet aan de strenge kwaliteitscontroles. Een miniscuul krasje, vlekje of een ongelijke finish in het aluminium zorgt ervoor dat deze Cardprotectors niet geschikt zijn voor de reguliere collecties.

En omdat Secrid een zero-waste productieketen nastreeft, is het bedrijf te allen tijde op zoek naar een geschikte toepassing voor deze afgewezen Cardprotectors. Een van de oplossingen werd gevonden in een samenwerking met FREITAG.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?