You are here: Home » Accessoires » Secrid x Freitag; een zero-waste wallet

Secrid x Freitag; een zero-waste wallet

geschreven door Constance

Secrid en FREITAG slaan de handen ineen voor een geupcylcede wallet: de F705 SECRID x FREITAG. De wallet is geheel gemaakt van hergebruikte materialen: de geupcyclede, afgekeurde Cardprotectors van Secrid, gecombineerd met bereisde truckzeilen van FREITAG.

En zo krijg je de perfecte wallet die beide merken samenbrengt en samen willen ze zo verspilling tegengaan.

Secrid neemt de productie van haar wallets net zo serieus als het design. Ondanks de constante zorg voor kwaliteit, werkomstandigheden en het milieu, is er een klein percentage Cardprotectors dat niet voldoet aan de strenge kwaliteitscontroles. Een miniscuul krasje, vlekje of een ongelijke finish in het aluminium zorgt ervoor dat deze Cardprotectors niet geschikt zijn voor de reguliere collecties.

En omdat Secrid een zero-waste productieketen nastreeft, is het bedrijf te allen tijde op zoek naar een geschikte toepassing voor deze afgewezen Cardprotectors. Een van de oplossingen werd gevonden in een samenwerking met FREITAG.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com