You are here: Home » Ladygadgets » Test; OPPO AX7 android smartphone

Test; OPPO AX7 android smartphone

geschreven door Constance

Hij is 2 weken geleden door OPPO in Nederland gelanceerd, de OPPO AX7, een voordelige android smartphone. De vooraf aangekondigde specs waren veel belovend, waarbij voor mij de accu van 4230 mAh  het grootste pluspunt was.

Tijdens het uitpakken van het toestel viel mij als 1e de mooie donkerblauwe/groene kleur op, incl. de glanzende gladde achterkant. Aan bovenkant van het beeldscherm zit de zgn. Waterdrop en in deze waterdruppel zit de 16MP selfie-camera incl. de sensoren.

De selfie camera heeft 6 verschillende beautystanden waardoor je eventuele rimpels en andere onvolkomenheden volledig laat verdwijnen, zodat je gezicht er ‘flawless’ uitziet. De camera (13+2MP dubbele camera) heeft ook een timelapse functie en als je de sticker functie kiest kan je oa. portretten voorzien van een kroontje, masker en zelfs van bewegende animaties.

Met de beveiliging  van het toestel zit het wel goed, je kan je toestel beveiligen dmv. een vingerafdruk, een toegangscode en door gezichtsherkenning. Je krijgt het toestel incl. Android 8.1 Oreo (wanneer de update naar 9.0 Pie wordt verwacht is nog niet bekend, maar er komt een update aan). Verder heeft het toestel een 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen dat je kan uitbreiden.

De accu heeft een super lange duur. Ik heb 2 dagen lang de AX7 gebruikt, en na 2 dagen had de accu nog steeds 50% fuel. Daarna heb ik de AX7 in huis neergelegd, en 7 dagen lang alleen mails en andere berichten laten binnenkomen, en zelfs na 1 week is ie nog niet volledig leeg.

Verder heeft de OPPO AX7 alle functies die je van een hedendaagse Android smartphone mag en kan verwachten. Hij heeft een lekker groot scherm, 6,2 inch-scherm maar helaas niet in full HD. Hierdoor gaat wel je accu langer mee, maar is het beeld wel minder scherp. De AX7 heeft wel een FM-radio maar weer geen NFC.

Conclusie;

als je op zoekt bent naar een betaalbare Android smartphone, zonder al teveel fratsen of andere opties, en vind je een lange accuduur belangrijk net als een goede camera, dan is de OPPO AX7 een voordelige keuze. Een ander voordeel is dat de OPPO AX7 (momenteel) €249 kost en door deze prijs valt deze telefoon precies binnen de BKR-grens. (Bij een bedrag boven euro 250 krijg je een BKR registratie, als je een abonnement op afbetaling afsluit.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com