You are here: Home » Accessoires » Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger

Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger

geschreven door Constance

Afgelopen week is ie bij me afgeleverd,  de allernieuwste stofzuiger van Philips. En de Philips SpeedPro Max Aqua is niet alleen draadloos (en daar zijn wij een fan van) maar je kan met de SpeedPro Max Aqua niet alleen zuigen maar ook dweilen (dat is toch bijna te mooi om waar te zijn).

SpeedPro Max Aqua snoerloze steelstofzuiger met dweilfunctie (type FC6904/01) is geschikt voor alle soorten vloeren, en met een volle accu kan je 75 minuten achter elkaar zuigen/dweilen en met een vol waterreservoir kan je 60 m2 dweilen.

Wat zit er in de doos?

  • Oplaadsnoer met ophangsysteem.
  • Het 360 graden mondstuk met geïntegreerde LED-verlichting
  • De zuig-/dweilmond
  • Gemotoriseerde mini-turboborstel
  • Microvezelpads (4x)
  • Extra filter

Met het 360 graden mondstuk zuig je, dankzij het unieke ontwerp en hoge luchtstroom, stof en vuil van alle kanten op. En bij elke beweging, zelfs naar achteren en opzij, wordt stof en vuil eenvoudig wordt opgezogen. Het 360 graden mondstuk is speciaal ontworpen voor alle typen vloeren, zoals oa. parket, laminaat en tapijt. En dankzij de geïntegreerde LED-verlichting in het mondstuk worden stof en vuil op donkere en moeilijk zichtbare plekken, zoals onder de bank, goed zichtbaar.

De verschillende accessoires zijn eenvoudig en met één klik te gebruiken. Met een enkele klik koppelt je het waterreservoir van het stofzuig- en dweilmondstuk los om alleen te stofzuigen.

Verwijder het mondstuk en klap de geïntegreerde borstel op de steel om. Zo kan je snel en eenvoudig verder met het schoonmaken van lastige te bereiken plekken, zoals nauwe kieren en het plafond.

En door de steel te verwijderen, is SpeedPro Max Aqua eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Plaats het 360 graden mondstuk direct op het apparaat om van SpeedPro Max Aqua een extra grote en krachtige kruimelzuiger te maken.

Klik de gemotoriseerde mini-turboborstel op de steel om hardnekkig vuil (zoals huisdierenharen) te verwijderen.

De Philips SpeedPro Max Aqua is flexibel en gemakkelijk te hanteren. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat je in een lagere hoek en zelfs helemaal plat op de vloer kunt schoonmaken en kan je zonder problemen onder laag meubilair stofzuigen en dweilen.

En het unieke stofzuiger- en dweilsysteem regelt de hoeveelheid water die wordt vrijgelaten tijdens het schoonmaken. Dit zorgt voor een optimale vochtigheid op de harde vloer tijdens het dweilen. De microvezelpads (incl. 4 stuks) kunnen in de wasmachine worden gewassen.

Hoelang gaat de accu mee?

Volgens Philips kan je met een volledig opgeladen accu tot 75 minuten stofzuigen en dweilen in één beweging, en 35 minuten in de normale modus en 25 min. in de Turbo-modus stofzuigen en dweilen voordat je het apparaat moet opladen. Ik ben benieuwd of de SpeedPro Max Aqua dit inderdaad volhoudt.

Hoe werkt de Philips PowerCyclone techniek?

De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende, hoge luchtstroom (>1000 l/min.) en zorgt voor een continue hoge zuigkracht.

De technologie zorgt voor optimale schoonmaakresultaten in 3 efficiënte stappen: 1) Dankzij de egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in. 2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer. 3) Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

De geavanceerde filtering vangt bacteriën en allergenen op. Hierdoor wordt de luchtstroom grondig gereinigd voordat schone lucht weer de ruimte in wordt geblazen.

Wat gaat er getest worden?

Allereerst zijn wij, Testman en ik, reuze benieuwd hoe de zuig/dweilcombinatie uitpakt. Wij hebben, zoals jullie inmiddels, 2 langharige katten en deze dames lopen vaak met vieze natte poten van buiten naar binnen en daarbij verharen ze natuurlijk ook nog. Dus we zuigen regelmatig, maar dat geldt niet voor dweilen, dus een stofzuiger die dat combineert lijkt ons super.

Verder zijn we ook benieuwd hoelang een volle accu meegaat. Wij hebben een draadloze stofzuiger van Dyson, maar deze is na 30 minuten helemaal leeg, en dat is nu net niet voldoende om de woonkamer, incl. de trap, in 1x keer te zuigen. Dus timer aan en aan de slag.

En natuurlijk zijn we verder benieuwd naar gewicht, snelheid, gemak etc. Dus binnenkort volgt de review.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

El 19 maart 2019 - 10:12

Dit lijkt me echt ideaal. om te gebruiken.
Ik ben benieuwd naar de review.
Helaas is hij zo duur, dat ik hem nooit kan bekostigen.

Reageer
Constance 20 maart 2019 - 11:45

Hi El, ja hij is inderdaad niet goedkoop dat ben ik met je eens. Maar ik heb gisteren de 1e keer ‘gestofdweild’ en het werkt echt super.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com