You are here: Home » Accessoires » Babsee; een zonnebril en leesbril in-een

Babsee; een zonnebril en leesbril in-een

geschreven door Constance

Een leesbril over je zonnebril is niet meer nodig. Bestel je zonnebril met leesdeel online of ga naar de winkel om je Babsee te passen. Zodra we de kleine lettertjes niet meer kunnen lezen zijn we aangewezen op een leesbril. Maar dat betekent nog niet dat het prettig is er ouder uit te zien.

Op af, op af, op af. Een herkenbaar probleem voor iedereen die aan een leesbril toe is. Hoe kunnen we dit voor iedereen zo goed mogelijk, betaalbaar en stijlvol oplossen. En zo is de Babsee- de zonnebril met leesgedeelte ontstaan. Een mooie bifocale zonnebril met standaard leesbril sterktes, die je zo mee kan nemen uit de winkel.

Babsee gelooft dat we niet zouden moeten kiezen tussen iets dat mooi is en iets dat praktisch is. Daarom heeft Babsee een zonnebril met leesdeel ontworpen. Waardoor je actieve levensstijl niet wordt beperkt door een tweede bril en je er ook nog eens goed uit blijft zien.

Handige dubbele focus leeszonnebril om mee te fietsen en de kaart te lezen, op het strand te liggen met een boek, wijn te drinken en de menukaart te kunnen lezen, te golfen en je kaart te kunnen schrijven, te vissen en je vishaakje te kunnen zien. Focus op de kleine lettertjes of juist het grote geheel. Het leven wordt een stuk eenvoudiger en mooier met de zonnebril met leesgedeelte van Babsee.

 

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Babsee brillenhoesje, niet alleen handig voor je bril - Lifestylelady.nl 28 maart 2019 - 18:44

[…] Babsee; een zonnebril en leesbril in-een […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com