You are here: Home » Beauty » L’OCCITANE Home-lijn

L’OCCITANE Home-lijn

geschreven door Constance

Als je L’OCCITANE zegt, zeg je gelijkertijd ‘Provence’ met haar oneindige lavendelvelden, de Middellandse zee, lange avonden tafelen met lekker eten en een goed glas rode wijn, terwijl de zon ondergaat.  En L”OCCITANE heeft een geslaagde manier gevonden om dit mooie stuk Frankrijk bij jou thuis te brengen, met haar nieuwe Home Collectie, die bestaat uit 4 nieuwe geuren. Iedere geur roept beelden op van de Provence en zorgt voor een gevoel van voldoening, welzijn en tevredenheid.

Essentiële olie is het belangrijkste ingrediënt van alle L’OCCITANE producten. Essentiële oliën worden geëxtraheerd uit bladeren, zaden, bloemen, schillen, wortels en schors. Deze oliën worden al heel lang gebruikt voor medicinale en
therapeutische doeleinden.

De Home-lijn creëert stemmingen waarin jij je thuis kunt voelen. Wil je lekker ontspannen? Kies dan voor Cocon de Sérénité. Als je even tot jezelf wilt komen, geniet je van de geur van Source d’Harmonie. Of heb je liever een vrij en gerevitaliseerd gevoel? Dan zal de geur van Souffle de Liberté je verrassen. Voor een welzijnsmoment vol positiviteit moet je bij Douceur Immortelle zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com