You are here: Home » Eten & koken » HEMA introduceert de nieuwe servieslijn Porto

HEMA introduceert de nieuwe servieslijn Porto

geschreven door Constance

Zoals de naam ‘Porto’ al verraad, komt het nieuwste HEMA servies uit Porto, Portugal. Dit unieke servies wordt met de hand gemaakt en afgewerkt met glazuur waardoor elk stuk uniek is en een organische vorm hebben.

Het servies bestaat uit ontbijtbordjes, gebakbordjes, dinerborden, schaaltjes en eierdoppen in de kleuren blauw, retro, sand, earth en zwart. Je kunt servies Porto heel gemakkelijk stapelen en alle kleuren zijn onderling perfect met elkaar  te combineren voor speelse look op je eettafel.

Alle onderdelen zijn geschikt voor in de magnetron en de vaatwasser.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com