Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe Test; BLACK+DECKER Steam-Mop deluxe
shoppen

UV-tandenborstel sterilisator

Wist je dat, na slechts 1 dag al, je nieuwe tandenborstel vol met bacteriën zit? En je gaat elke dag onder de douche, maakt regelmatig de badkamer én het toilet schoon, maar je tandenborstel wordt vergeten.

Maar er zijn speciale tandenborstel sterilisators die geschikt zijn voor het steriliseren van 2 of 4 tandenborstels. Je zet je tandenborstel, ondersteboven met de borstel naar beneden, in het apparaat en daarna druk je lichtjes op de steel. Vervolgens schakelt de uv-lamp in en na 6 minuten is je borstel weer schoon en fris voor gebruik.

En heb je last van voetschimmel en/of kalknagels? Dan is de schoenensterilisator dé oplossing om je sneakers, skischoenen, laarzen en sportschoenen te desinfecteren.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?