You are here: Home » Ladygadgets » UV-tandenborstel sterilisator

UV-tandenborstel sterilisator

geschreven door Constance

Wist je dat, na slechts 1 dag al, je nieuwe tandenborstel vol met bacteriën zit? En je gaat elke dag onder de douche, maakt regelmatig de badkamer én het toilet schoon, maar je tandenborstel wordt vergeten.

Maar er zijn speciale tandenborstel sterilisators die geschikt zijn voor het steriliseren van 2 of 4 tandenborstels. Je zet je tandenborstel, ondersteboven met de borstel naar beneden, in het apparaat en daarna druk je lichtjes op de steel. Vervolgens schakelt de uv-lamp in en na 6 minuten is je borstel weer schoon en fris voor gebruik.

En heb je last van voetschimmel en/of kalknagels? Dan is de schoenensterilisator dé oplossing om je sneakers, skischoenen, laarzen en sportschoenen te desinfecteren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com