You are here: Home » Shoppen » Nederlandse meubels van Studio HENK

Nederlandse meubels van Studio HENK

geschreven door Constance

Studio HENK, een Nederlandse meubeldesignstudio gelooft dat producten die met passie en vakmanschap zijn gemaakt, een levenslange vreugde garanderen.

Esthetisch design kan toegankelijk en functioneel zijn en HENK stelt dan hoge eisen aan de ontwerpen. HENK gelooft dat producten die met passie en vakmanschap zijn gemaakt, een levenslange vreugde garanderen. HENK gebruikt hout met de fijnste nerf, moderne, hoogwaardige stoffen en de hoogste kwaliteit staal. Hoewel HENK zich laat inspireren door de wereld om zich heen, mens en natuur,
architectuur, mode en kunst, zijn de ontwerpen tijdloos. Meubels zijn daarmee meer dan alleen producten; ze zorgen ervoor dat ze jouw dagelijks leven perfect en blijvend aanvullen.

HENK houdt van esthetisch design dat vorm geeft aan functionaliteit en ultiem comfort. Door een eindeloos scala aan opties aan te bieden, zoals vele maten en soorten afwerkingen, ontwerpen, kleuren en stofferingen, zijn talloze unieke combinaties samen te stellen die in elk type interieur passen. Maw. modern maatwerk, en dit kan voor je eettafel mbv. de 3-D configurator.

De Studio HENK collectie bestaat uit een complete meubellijn voor de woon- en eetkamer. HENK biedt eettafels, eettafelbanken en eetkamerstoelen aan. Daarnaast bestaat de collectie uit fauteuils, zitbanken, salontafels,mmodulaire wandkasten, barkrukken en hoge tafels. De collectie wordtmvoortdurend uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com