You are here: Home » Shoppen » Wat worden de reistrends voor 2019?

Wat worden de reistrends voor 2019?

geschreven door Constance

De periode tussen kerst en oudjaar is voor menig gezin de periode om over de (zomer)vakantie na te denken. En men verwacht dat in 2019, voor de 4e keer op rij, meer geld besteed gaat worden aan vakanties. Ben je benieuwd wat het nieuwe jaar gaat brengen op reisgebied? D-Reizen heeft een aantal mooie suggesties voor je.

Een trend is ‘ultiem ontzorgen’ op vakantie want echte luxe is: geen gedoe! Zoals actief naar jezelf af te reizen en dat het liefst in een bijzondere omgeving: dus detoxen in Thailand of yoga tussen de leeuwen in Zuid-Afrika. Een andere trend zijn de zgn. multigeneratiereizen. Maw. op reis met de hele familie, inclusief opa en oma, en deze vakantie wordt steeds vaker door opa en oma bekostigd.

Op pad met de locals! Voor iedereen die op zoek wil naar minder bekende standaard plekken, contact wil maken met de lokale bewoners, gebruiken en gewoontes.  En de plaatselijke keuken niet overslaan, nieuwe dingen ontdekken en nieuwe smaken proeven.

En wat zijn de bestemmingen in 2019? De Canarische Eilanden, Spanje en Turkije staan op 1,2 en 3 van de Top 10 vakantiebestemmingen 2019. En steeds vaker wordt er ook gekozen voor een verre bestemming, en zijn rondreizen door Australië, Vietnam en Sri Lanka erg populair.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com