You are here: Home » Aldi » Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan

Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan

geschreven door Constance

Vanaf morgen, donderdag 20 december as., ligt ie bij Aldi in de winkels; de Motorola Moto E5 smartphone (de grijze versie) voor slechts euro 129,00! Ik heb het al eerder gemeld, maar de Motorola smartphones zijn altijd zeer voordelig, maar je krijgt wel waar voor je geld en dat geldt ook voor de Moto E5.

De Motorola Moto E5 heeft 2 camera’s; een 13 MP hoofdcamera met Phase Detection Auto-Focus (hierdoor stelt de camera zich in een wip scherp) en led-flitser en een 5 MP frontcamera. Het 16 GB interne geheugen is, dvm. een micro-SDTM-kaart, uit te breiden tot 128 GB. En ook de accu gaat heel lang want hij heeft een 4.000 mAh Li-Ion oplaadbare batterij en als het tijd is om op te laden, krijg je met de snelle lader van 10 W snel genoeg  weer genoeg batterij capaiciteit om verder te gaan waar je mee bezig was. Het besturingssysteem is Android 8.0 Oreo en verder zit er Bluetooth 4.2 op en activeer, ontgrende lof vergrendel je dit toestel mbv. een vingerafdruksensor en deze functie bevindt zich onopvallend achter het iconische logo van de telefoon, dus je ziet het nauwelijks tot je het ziet.

Verder heeft de Moto E5 een Max Vision-beeldscherm van 5,7 inch met een 18:9-weergave, waardoor je in één oogopslag meer kunt zien. Je hoeft minder te scrollen op websites. Kijk in de liggende stand naar een ongelofelijk ultrabreed beeld van je favoriete games.

Alleen Motorola telefoons reageren op eenvoudige gebaren om direct een functie of communicatie zichtbaar te maken die je op dat moment nodig hebt. Breng aanpassingen aan met moto experiences die je wilt gebruiken door naar de moto-app op je nieuwe telefoon te gaan.

Zoals gezegd biedt Aldi de Moto E5 voor euro 129,00, maar mocht je nu geen zin of tijd hebben om as donderdag bij de Aldi op de stoep te gaan liggen, dit model wordt ook via bol.com en mediamarkt verkocht voor dezelfde prijs (de goudkleurige is iets duurder). En mocht je jezelf nu echt willen verwennen, kies dan de Moto E5 Plus want dan heb je voor een paar euros meer een nog groter scherm (6’inch), een groter geheugen (32 GB) en een zwaardere accu (5000 mAh).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com