You are here: Home » Beauty » Nieuwe biologische theecollectie van Rituals

Nieuwe biologische theecollectie van Rituals

geschreven door Constance

Het bereiden en drinken van thee laat ons, voor even, ontsnappen van de hectiek in ons dagelijks leven, al is het maar voor vijf minuten. Geïnspireerd op dit universele ritueel lanceert Rituals een theecollectie met unieke smaken en een nieuwe verpakking. De gevarieerde theecollectie is ontwikkeld om van iets eenvoudigs als het bereiden van een kop thee, een betekenisvol ritueel te maken.

De biologische, gecertificeerde thee is zorgvuldig geselecteerd en afkomstig van over de hele wereld. De theezakjes zijn biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de verpakking gemaakt van FSC-gecertificeerd papier, wat betekent dat het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. De collectie bestaat uit zeven verschillende smaken die zijn gebaseerd op de bekende Rituals-collecties.

THE RITUAL OF HAPPY BUDDHA TEA
Begin de dag fris en energiek met een kop biologische thee met citroen en gember. De thee bevat geen cafeïne en is dus ook geschikt om ’s avonds te drinken.

THE RITUAL OF DAO TEA
Deze met zoethout en steranijs verrijkte kruidenthee werkt kalmerend en zorgt voor een betere balans tussen yin en yang. De thee is cafeïnevrij.

THE RITUAL OF HAMMAM TEA
Verfrissende smaken van munt en pepermunt zijn gecombineerd in een groene thee die rijk is aan antioxidanten.

THE RITUAL OF SAKURA TEA
The Ritual of Sakura Tea is een biologische groene thee verrijkt met zoete rozenblaadjes. Deze thee helpt het lichaam te zuiveren en de geest te focussen. Het biedt een natuurlijke bron van antioxidanten.

THE RITUAL OF AYURVEDA KAPHA TEA
De biologische, energieke mix van gedroogde en gemalen gember zorgt voor een kruidig aroma en helpt het lichaam, de ziel en de emoties te revitaliseren. De ingrediënten zijn speciaal samengesteld voor de kapha-dosha volgens de Ayurvedische traditie.

THE RITUAL OF AYURVEDA VATA TEA
Deze biologische Indiase chai-thee met hartverwarmende kaneel, zoethout en kardemom helpt het lichaam en de geest te kalmeren en het welzijn te bevorderen. In het bijzonder geschikt om de vata-dosha in balans te brengen.

THE RITUAL OF AYURVEDA PITTA TEA
De biologische, kalmerende mix van kruiden en specerijen waaronder citroengras, rozenbottelschelpen, kardemom en zoethout helpt je lichaam en geest tot rust te brengen. Deze thee is speciaal ontwikkeld om de pitta-dosha in balans te houden.

Op de Rituals-website kan je meer informatie te vinden over de verschillende dosha’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com