You are here: Home » Shoppen » Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken

Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken

geschreven door Constance

Alleen al in Denemarken wordt er jaarlijks ruim 800 ton aan cadeaupapier weggegooid tijdens kerstmis. ViSSEVASSE heeft een manier bedacht hoe dit teruggedrongen kan worden, nl. met EVERWRAP. Het herbruikbare cadeaupapier toont geen witte vouwlijnen en scheurt niet en met enige zorg kan plakband verwijderd worden zonder sporen achter te laten. Het geheim zit in het materiaal: 100% chemicaliën-vrij plastic. Toch voelt het als luxueus, dik papier. Hierdoor blijft EVERWRAP tot wel 100 jaar goed!

In Scandinavië en Azië is het traditie om het cadeau zo in te pakken dat de verpakking zelf ook een cadeautje is. Denk hierbij aan een keukendoek of papier dat hergebruikt kan worden. Iets waar ViSSEVASSE met EVERWRAP op inspeelt en hoopt dat ook andere landen deze duurzame en attente traditie over zullen nemen.

EVERWRAP ontstond uit het idee van Kula Wrap, en om de missie van ViSSEVASSE verder uit te dragen, nl. een groenere toekomst. ViSSEVASSE is een papierwaren en designstudio uit Kopenhagen, Denemarken. Het bedrijf staat bekend om hun grafische posters van pastel kleuren die een verhaal vertellen. Daarnaast verkopen zij schrijfblokken, wenskaarten en kaartspellen.

EVERWRAP heeft 6 verschillende designs en een print op beide kanten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com