You are here: Home » IKEA » IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent

IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent

geschreven door Constance

IKEA heeft al een aantal ‘slimme’ producten, zoals stekkerdozen, verlichting en opladers. En vanaf februari as komt IKEA ook met slimme rolgordijnen.

Als je de Fyrtur (geheel verduisterend) en Kadrilj (deels verduisterend) rolgordijnen in je raam bevestigd hoef je voortaan niet meer op te staan van de bank om het gordijn open of dicht te doen. De bediening doe je dmv. een afstandsbediening of via de IKEA TRÅDFRI-app. Deze app kan je koppelen aan alle slimme apparaten van IKEA. En ook kan alles koppelen aan Alexa, Siri én Google Assistent en kan je je rolgordijnen met een spraakcommando bedienen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com