You are here: Home » Beauty » December cadeautip; FORFEO beautyproducten

December cadeautip; FORFEO beautyproducten

geschreven door Constance

Als je je goed voelt, zie je er goed uit en dan is FOREO’s missie geslaagd want FOREO bepaalt de nieuwe standaard van high-end beauty producten. FOREO is een afkorting voor “Voor iedereen” (“For Every One”) en streven ernaar om baanbrekende, toegankelijke oplossingen te creëren die een beetje extra geluk brengen voor het dagelijks leven.

De revolutionaire LUNA 2 is een verbeterde T-Sonic gezichtsreinigingsborstel ontworpen om het ontstaan van vlekken te minimaliseren en tegelijkertijd aandacht te besteden aan huid die ouder wordt. De LUNA 2 is nu beschikbaar met 4 speciale borstelsoorten voor een huidverzorgingservaring op maat.

De LUNA mini 2 is een verbeterde T-Sonic gezichtsborstel met acht instelbare intensiteiten, voor een volledig aanpasbare reinigingservaring. Het is een gezichtsreiniging en spa-achtige massage ineen. De vernieuwde 3-zone gezichtsborstel is geoptimaliseerd voor alle huidtypen en is verkrijgbaar in 6 spannende nieuwe kleuren.

UFO combineert een transcendent slimme maskerbehandeling en geavanceerde huidtechnieken met exclusieve, Koreaanse maskerformules voor een decadente gezichtsbehandeling in slechts seconden. Ervaar de schoonheid van innovatie, en transformeer de kleur in je gezicht met UFO of de nieuwe UFO mini Smart Mask. En wil je je huid extra verwennen laat dan je huid, dmv. de speciale UFO maskers te genieten van een spa-waardige behandeling.

Iedereen is anders, begin dus met het genieten van een huidverzorgingsroutine die net zo uniek is als dat jij bent! De LUNA fofo is ’s werelds eerste 2-in-1 slimme gezichtsborstel die je huid analyseert voor een persoonlijke huidverzorgingsroutine, elke keer opnieuw.

De verbeterde elektrische tandenborstel met dynamisch dual-design dat is de ISSA2. Door duurzaam PBT-polymeer en ultrazachte siliconen samen te voegen tot een opmerkelijke sonische tandenborstel die 365 dagen op één lading meegaat, kan ISSA 2 je altijd een mooie glimlach geven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com