You are here: Home » Accessoires » Nooit meer zonder een paraplu, met Sanplu

Nooit meer zonder een paraplu, met Sanplu

geschreven door Constance

Een van mijn vliegende collega’s, Beau van Beers, heeft een nieuw paraplu merk op de markt gebracht, Sanplu (=zonder plu). Zij heeft, voordat zij aan de slag ging als stewardess, een half jaar in Taiwan gewoond en in Taiwan regent het heel vaak en veel. En door dit regenachtige weer is men in Taiwan gewend om altijd met een paraplu op pad te gaan, daar kunnen wij nog wat van leren.

Met deze gedacht in het achterhoofd heeft Beau Sanplu bedacht. Sanplu is een stijlvolle paraplu en je opent en sluit de plu met 1 druk op de knop. Verder is Sanplu waterafstotend en daardoor berg je hem altijd droog op in de speciale tas, mét paraplu vak. Zo heb je altijd je paraplu bij je. Ondanks het compacte formaat kan je met gemak met 2 personen onder deze paraplu lopen.

Jaarlijks worden er miljoenen paraplu’s weggegooid en om verspilling tegen te gaan is Sanplu gemaakt van hoge kwaliteit, zodat je plu extra lang meegaat.

De Sanplu is een zwarte paraplu, met een touch of yellow, speciaal om je dag op te fleuren en in het Sanplu pakket zit, behalve de paraplu, ook de speciale bijbehorende tas waarin je jouw Sanplu kan opbergen.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Beau 14 januari 2021 - 15:56

Wat een leuk artikel Constance! Heel erg bedankt dat je over mijn merk Sanplu hebt geschreven! Hopelijk vliegen we een keer samen! Liefs Beau

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com