You are here: Home » Lifestylelady's favourites » Weekend van de Romantisch Muziek in Rotterdam

Weekend van de Romantisch Muziek in Rotterdam

geschreven door Constance

Het Weekend van de Romantische Muziek vindt a.s. zaterdag 21 en zondag 22 augustus weer plaats in Het Park bij de Euromast in Rotterdam. Tijdens dit openluchtfestival kunnen liefhebbers van klassieke en romantische muziek op zaterdagavond genieten van het Maanlichtconcert en op zondag van de Dag van de Romantische Muziek.

Traditiegetrouw trekt iedereen de mooiste outfits aan en ontbreekt ook de hoed  niet.  Tijdens het exclusieve Maanlichtconcert, op zaterdagavond 21 augustus, kunnen de gasten genieten van optredens van bekende musici onder wie de Britse contrabassist Dominic Seldis (Koninklijk Concertgebouworkest), bariton Henk Neven, gitarist Eric Vaarzon Morel,
concertpianist Thomas Beijer en de sopraan Laetitia Gerards, alsook de kunstfluitvirtuoos Geert Chantrou en het cabareticoon Sven Ratzke.

Je kan deze muziekale avond extra memorabel maken met het Culinaire Romantique Arrangement. In deze hoogwaardige diner box van chef-kok Raymond Mertowirdjo zit een vijf-gangen menu dat opent met een gazpacho van meloen en
komkommer en eindigt met een open pavlova.

Wil je iets anders, haal dan wat lekkers bij de foodtrucks van oa. Manic Organic, De Borrelplank, Ketelbinkie
en Holy Crêpes. En vergeet je picknickkleed niet!

Tijdens de Dag van de Romantische Muziek, op zondag 22 augustus, staat Het Park bij de Euromast in het teken van de liefde. Bezoekers kunnen op deze dag o.a. genieten van pianist Hannes Minnaar, Het Doelen Ensemble met Maya Fridman (cello) en Maarten van Veen (piano), Duo Inside Out met Doriene Marselje (harp) & Celia García-García (piano) en het Amsterdamse gitaartrio Trio Debu met Eva Aukes, Bas Gaakeer en Ward Reijmerink. In verband met de aangescherpte coronarichtlijnen heeft de organisatie de Dag van de Romantische muziek opgesplitst in twee dagdelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com