Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
ladygadgets

Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes

Als stewardess moet ik me aan dezelfde regels houden als passagiers, dus geen grote flessen shampoo, conditioner, haarspray en contactlensvloeistof in mijn handbagage. (In de koffer mag dat allemaal wel, maar dat neemt weer heel veel ruimte in.) Daarom heb ik allemaal kleine plastic flesjes, potjes en andere handige reiszakjes waarin ik mijn toiletartikelen stop, maar ook vuil ondergoed of andere zaken.

reisflesjes

Ik heb diverse plastic flesjes en potjes waarop ik, met een watervaste stift, geschreven heb wat er inzit (bijv. S = Shampoo, C = Conditioner en Z = Zonnecrème) want etiketten worden vies, nat of laten los en dan weet je niet meer wat er inzit. Datzelfde doe ik met ook met kleine potjes, deze vul ik na en ook hier zet ik met een watervaste stift erop wat erin zit (bijv. D = Dagcrème, N = Nachtcrème en O = Oogcrème). En die kleine potjes mogen ook mee in je handbagage dus kan je tijdens een lange vlucht, trein-, auto- of busreis nog even lekker je gezicht (of body) blijven insmeren. Verder heb ik altijd waterdichte zakjes mee, ideaal om tijdens een boottocht (voor bijv. je telefoon, MP3 speler of geld), je kabels en snoertjes, of je ondergoed, sokken of sieraden in op te bergen.

waterdichte zakjes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?