You are here: Home » Accessoires » Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes

Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes

geschreven door Constance

Als stewardess moet ik me aan dezelfde regels houden als passagiers, dus geen grote flessen shampoo, conditioner, haarspray en contactlensvloeistof in mijn handbagage. (In de koffer mag dat allemaal wel, maar dat neemt weer heel veel ruimte in.) Daarom heb ik allemaal kleine plastic flesjes, potjes en andere handige reiszakjes waarin ik mijn toiletartikelen stop, maar ook vuil ondergoed of andere zaken.

reisflesjes

Ik heb diverse plastic flesjes en potjes waarop ik, met een watervaste stift, geschreven heb wat er inzit (bijv. S = Shampoo, C = Conditioner en Z = Zonnecrème) want etiketten worden vies, nat of laten los en dan weet je niet meer wat er inzit. Datzelfde doe ik met ook met kleine potjes, deze vul ik na en ook hier zet ik met een watervaste stift erop wat erin zit (bijv. D = Dagcrème, N = Nachtcrème en O = Oogcrème). En die kleine potjes mogen ook mee in je handbagage dus kan je tijdens een lange vlucht, trein-, auto- of busreis nog even lekker je gezicht (of body) blijven insmeren. Verder heb ik altijd waterdichte zakjes mee, ideaal om tijdens een boottocht (voor bijv. je telefoon, MP3 speler of geld), je kabels en snoertjes, of je ondergoed, sokken of sieraden in op te bergen.

waterdichte zakjes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com