You are here: Home » Accessoires » Reisartikelen: Nekkussen

Reisartikelen: Nekkussen

geschreven door Constance

Een van eerste dingen die in mijn handbagagetrolley  of -tas verdwijnt is een nekkussen, zeker bij een lange reis. En dan niet zo opblaasbaar model (want deze lopen of leeg of ze zijn lek) maar eentje van traagschuim.

nekkussen vliegtuig

Bij Jysk zijn er Wellpur kussens te koop en Zij hebben verschillende modellen traagschuim reiskussens; oa. een klein rechthoekig model speciaal voor je nek en het bekende hoefijzervormige nekkussen. Zelf reis ik met een hoefijzervormige nekkussen, incl. een noise-reduction headset en een slaapmasker.

nekkussen

En wist je dat er bij Jysk kleine model hoofdkussens te koop zijn (van traagschuim) waardoor je ook in je hotel, appartement of camping heerlijk kan liggen.

hoofdkussen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com