Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
  • Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer Bugaboo introduceert de reistrolley Bugaboo Boxer
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
ladygadgets

Espresso mee op reis, dat kan met de Lavazza Espressgo

Tijdens mijn bezoek aan de camperbeurs in Pisa, nu alweer 2 jaar geleden, kwam ik op de stand van het Italiaanse koffiemerk Lavazza een leuke én handige gadget tegen, nl. de Lavazza Espressgo. Dit is een espresso machine die je mee kan nemen op reis.

lavazza

De Lavazza EspressGo is heel compact en is daardoor bij uitstek geschikt om in je koffer te stoppen en dan heb je altijd een lekker kopje, verse, koffie in je appartement of hotelkamer, maar ook op de boot of in de camper is ie te gebruiken. Er zit een sigarettenaansteker aansluiting aan maar dat kan je met een speciale adapter oplossen.  De EspressGo werkt met de speciale Lavazza A Modo Mio capsules.

lavazza set

[youtube]https://youtu.be/8UoHYnFW7Fc[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?