You are here: Home » Eten & koken » Espresso mee op reis; de Handpresso

Espresso mee op reis; de Handpresso

geschreven door Constance

Vind je Lavazza espresso niet zo heel lekker en wil je toch, altijd en overal ter wereld genieten van een kopje heerlijke espresso? Een alternatief is de Handpresso.

handpresso-outdoor-set-portable-espresso

Er zijn verschillende Handpresso modellen, zoals voor in de auto of lichtnet of zonder snoer, maar de meest luxueuze mogelijkheid is de Handpresso Outdoorset, deze bevat onderdelen om waar dan ook te genieten van een verrukkelijke espresso en de set bestaat uit een thermosfles, vier espresso kopjes, twee luxe servetten en de innovatieve Wild Hybride en dat zit in een luxe draagtas.

handpresso-auto

Zit je regelmatig voor lange ritten in de auto? Schaf dan de speciale Auto aan, want deze kan je aansluiten op de sigarettenaansteker en hij past mooi in bekerhouder van je dashboard. En de meest basic (en voordeligste) model is de Pump Up.

handpresso pump up

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com