Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Reisbeker voor verse thee Reisbeker voor verse thee
  • Aladdin Papillon saladeschaal to-go Aladdin Papillon saladeschaal to-go
  • Handige laptop/tablet reishoes van Flinck Amsterdam Handige laptop/tablet reishoes van Flinck Amsterdam
  • Gadget Test; LG Popo Photo Printer Gadget Test; LG Popo Photo Printer
  • Anti Stress coach app op je iPad Anti Stress coach app op je iPad
  • ANWB Taalgids app ANWB Taalgids app
ladygadgets

Espresso mee op reis; de Handpresso

Vind je Lavazza espresso niet zo heel lekker en wil je toch, altijd en overal ter wereld genieten van een kopje heerlijke espresso? Een alternatief is de Handpresso.

handpresso-outdoor-set-portable-espresso

Er zijn verschillende Handpresso modellen, zoals voor in de auto of lichtnet of zonder snoer, maar de meest luxueuze mogelijkheid is de Handpresso Outdoorset, deze bevat onderdelen om waar dan ook te genieten van een verrukkelijke espresso en de set bestaat uit een thermosfles, vier espresso kopjes, twee luxe servetten en de innovatieve Wild Hybride en dat zit in een luxe draagtas.

handpresso-auto

Zit je regelmatig voor lange ritten in de auto? Schaf dan de speciale Auto aan, want deze kan je aansluiten op de sigarettenaansteker en hij past mooi in bekerhouder van je dashboard. En de meest basic (en voordeligste) model is de Pump Up.

handpresso pump up
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?