Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated
  • Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier Met de THEEPLANK 2.0 serveer je thee op een bijzondere manier
  • Espresso mee op reis; de Handpresso Espresso mee op reis; de Handpresso
  • Test; Fellowes Saturn 3i lamineermachine Test; Fellowes Saturn 3i lamineermachine
  • Aladdin Papillon saladeschaal to-go Aladdin Papillon saladeschaal to-go
  • IKEA helpt je met de wintertijd IKEA helpt je met de wintertijd
shoppen

Reisbeker voor verse thee

Maar natuurlijk ga ik, na 2 reisespresso apparaten, ook de thee liefhebbers niet vergeten. Want speciaal voor iedereen die niet zonder thee kan, in de trein, auto of bus, heeft Contigo West Loop een theebeker ontwikkeld. In de Contigo West Loop reisbeker kan je nl. genieten van verse thee on-the-go.

Theebeker

De West Loop beker heeft een uitneembaar theefilter met fijne, geëtste gaatjes, speciaal gemaakt voor verse theeblaadjes, zonder dat je ‘last’ hebt van deze blaadjes. De reisbeker is gegarandeerd 100% mors- en lekvrij door de AUTOSEAL technologie. Na elke slok sluit de drinktuit automatisch: druk zachtjes om te drinken en laat los om te sluiten en de beker houdt je thee tot 4 uur lang warm. En het deksel buigt open zodat je deze beker goed kan schoonmaken.

Het theefilter heeft 3 onderdelen die kunnen worden losgemaakt: de zeefkorf werkt voor losse thee en theezakjes, de beker klikt vast in elk West Loop deksel en het drupkopje vergemakkelijkt het transport na het trekken van de thee. Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig. Contigo West Loop theebeker is er in wit, stainless steel, oranje, paars, rood, mat zwart, mat groen en mat blauw.

 theebeker voor losse thee
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?