You are here: Home » Ladygadgets » Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek

Reisartikelen; Kledingorganisers van Eagle Creek

geschreven door Constance

Het Amerikaanse merk Eagle Creek heeft niet alleen fijne reistassen en -koffers maar zij hebben ook hele handige kledingorganisers, speciaal bedoeld voor mee op reis. En iedereen wil nu eenmaal zijn of haar complete garderobe meenemen maar  je mag slechts 20 kilo meenemen, als je gaat vliegen.

eagle creek pack-it set

Testman en ik reizen zelf vaak met ‘zachte’ koffers of tassen en het nadeel hiervan is dat je spullen naar beneden gaat zakken en dan komt je kleding door elkaar en heel gekreukt aan en dan heb ik het nog niet een over vieze schoenen of sneakers in je koffer.

pack-it shoe

Sinds een aantal jaren gebruik ik de speciale Eagle Creek Pack-It Folders gekocht (ook in diverse maten) en deze gaan altijd met ons mee, of we nu een stedentrip of cruise maken, naar Ibiza gaan of richting Afrika vertrekken. Het voordeel van de Eagle Creek Pack-It Folders is dat deze je kleding kreukvrij houdt (en daardoor ideaal in zachte koffers) en je kunt meer kwijt in je reistas of koffer. Er zijn verschillende formaten en voor je t-shirts, ondergoed en schoenen zijn er bijpassende hoezen te krijgen. En speciaal voor avond- of cocktailkleding is er de Pack-It Garment Sleeve en hierin kan je 2 kledinghangers doen en dmv. de draaibare haak kan je de sleeve ophangen.

eagle_creek_pack-it_garment_sleeve

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OJwkpNNVo0s[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com