You are here: Home » Ladygadgets » Test; Pebble Time Round

Test; Pebble Time Round

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete Vaderdag cadeautips is de Pebble Time Round. (Vorige week heb ik deze cadeautip gegeven.) Maar niet alleen voor de man is de Pebble een perfect horloge, ook dames worden erg blij van de Pebble Time Round. En ik draag sinds afgelopen week de Time Round om mijn pols, voor een test.

 

Ik heb voor Testman, al in 2014, het allereerste Pebble model uit de VS meegenomen, en dat is de Pebble Classic. Testman was meteen enthousiast over de diverse apps en mogelijkheden en ik was het met hem eens; alleen het model was behoorlijk lomp en mannelijk, ik zag mezelf er niet mee lopen. Ook de opvolgers van de Classic, de Time, de Time Steel en de Steel, waren nog steeds, in mijn optiek, niet echt voor een smalle dames pols geschikt. Maar met de Time Round is daar absoluut verandering in  gekomen, zeker ook omdat de Time Round in rosé goud en zilver te koop is. (En voor de mannen is er natuurlijk ook een zwarte versie.)

Ik heb de zilveren Pebble Time Round opgestuurd gekregen, met de Opera Red leren band. Mocht je niet van leren bandjes houden, of je wilt afwisseling, bij de Time Round kan je ook metalen banden bestellen in rosé goud, zilver of zwart en hiermee geef je je Time Round gelijk een heel ander uiterlijk.

WP_20160614_11_18_56_Pro

Ik ben nu de Pebble apps aan het uitproberen en testen, maar er 1 ding dat ik wel jammer vind, er is nl. geen speciale app beschikbaar voor mijn Windows Phone de Lumia 625. Daarom heb ik de Pebble app op de iPad mini en Samsung Tab 3 geïnstalleerd, maar ik krijg nu dus geen berichtjes op de Pebble binnen als ik gebeld wordt. Maar alle andere apps kan ik wel testen, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com