Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen Bluelounge Laptop Tote, gemaakt van PET flessen
  • Philips introduceert nieuwe keukenmachine Philips introduceert nieuwe keukenmachine
  • Ipanema slippers Ipanema slippers
  • Nieuw tasje van ABC Nieuw tasje van ABC
shoppen

Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland

Het Australische horlogemerk Christian Paul  is nu ook gelanceerd in Nederland  en is er klaar voor om ook mode minnend Europa te veroveren. De 1e collectie is geïnspireerd op de eenvoud  en de easy way of fashion uit Australië. Het  concept is simpel; er zijn 4 verschillende uurwerken in 2 maten en je kan de diverse bandjes heel eenvoudig wisselen.

161215_ChristianPaul11838

Christian Paul is opgericht in 2015 door Timothy Caruana, geboren en getogen in Sydney. Christian Paul is vernoemd naar zijn eigen zoon en de ‘C’ in het logo duidt 11 uur en 25minuten aan, het tijdsstip waarop zijn zoon geboren is. De kleuren van de horlogebandjes zijn  vernoemd naar de adembenemende stranden die Australië rijk is en waar  Timothy  zelf  dierbare  herinneringen  koestert.

De collectie bestaat uit populaire Marble en Marble Mesh, de Luxe en de Grid collectie. En dankzij de verwisselbare bandjes kan je in een handomdraai een uniek horloge naar jouw eigen smaak worden samengesteld. Er is keuze uit Italiaans kalfsleder of de Mesh horloge straps.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?