You are here: Home » Reisgadgets » Batavus Pure Cycling

Batavus Pure Cycling

geschreven door Constance

Wij, Nederlanders, zien de fiets bij uitstek als een functioneel vervoersmiddel, maar Batavus laat zien, dmv. haar Pure Cycling campagne, dat fietsen niet alleen functioneel zijn maar ook voor de fun gebruikt kunnen worden. Batavus doet dit dmv. het mixen & matchen van Basil en New Looxs accessoires en deze kunnen je fiets jouw personal touch geven.

Speciaal voor de sportieve woon-werk fietser is er de Zonar. Dit is een lichte gewicht fiets die is ideaal voor dagelijks gebruik. En combineer de Zonar bijvoorbeeld met een opvallende Basil Basket of de New Looxs Dock Double.

Durf jij op te vallen? Quip (de fiets van het jaar 2016) is een praktische, super hippe fiets en is een echte blikvanger door de
voordrager en matte kleuren. Daarnaast is ie voorzien van een uniek anti-diefstalnummer en is de fiets dus niet alleen trendy,
maar ook praktisch. En een goede combinatie met de Quip is de Basil Crate of de New Looxs Nevada.

De favoriete dag van Batavus is Dinsdag. Op de lichtgewicht Dinsdag fiets je op je gemakje door de stad of naar het werk. En al je papieren en andere spullen blijven droog en netjes met de Basil Urban Messenger Bag en de New Looxs Postino Espresso.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com