You are here: Home » Eten & koken » Test; Cha Cult Magic Tea Maker

Test; Cha Cult Magic Tea Maker

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag was ik met vriendin M een dagje shoppen in Amsterdam en daarna werd de dag afgesloten met een heerlijk etentje bij Mama Kelly. Bij Mama Kelly kan je kip of kreeft eten en mocht je hier geen fan van zijn, dan kan je ook nog kiezen uit een aantal andere gerechten. Vriendin M en ik kozen voor de combi kip en kreeft en het was heerlijk. En heel vriendelijk personeel, dus Mama Kelly is absoluut een aanrader!

Na afloop wilden we nog een kop thee en toen werd er bij ons allebei een speciale theepot neergezet. En wij waren gelijk enthousiast, dus bij het personeel gevraagd waar we deze speciale theezetter konden kopen. Het bleek de Cha Cult Magic Tea Maker te zijn, en ik heb er gelijk eentje besteld.

De Cha Cult Magic Tea Maker is speciaal bedoelt voor losse thee en nu drink ik deze eigenlijk altijd. Maar ik vind het altijd wel een ‘gedoe’. Een thee-ei werkt niet goed en ook de speciale papieren zakjes waar je losse thee in kunt doen zijn niet ideaal. Het is altijd een gepriegel om de losse thee in het zakje te krijgen, zonder dat je thee knoeit. Je kan met de Magic Tea Maker ook heel gemakkelijk ijsthee maken.

Hoe werkt de Cha Cult Magic Tea Maker? Je doet de losse thee in de pot en gooit er daarna heet water in. Je laat de thee trekken en daarna zet je een glas of mok onder het filter en door de druk van het glas opent de onderkant en heb je thee zonder blaadjes want deze blijven achter in de pot.

Testman drinkt graag de speciale Aveda kruidenthee en toen wij deze gisteren in de Tea Maker deden, was ie heel snel klaar, en ook de smaak was veel puurder dan als je deze thee in het papieren zakje doet. En ook het zetten van ijsthee is nu een fluitje van een cent. Je moet wel sterkere thee zetten dan normaal, omdat je de thee nog aan moet lengen met koud water, maar de basis werkt hetzelfde.

Op onderstaande video kan je precies zien hoe de Cha Cult Magic Tea Maker werkt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com