You are here: Home » Huis & Tuin » Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS

Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS

geschreven door Constance

As. maandag, 29 mei, opent Philips de exclusieve Healthy Drinks Kitchen op Utrecht Centraal; 1 van de drukste punten van Nederland. Het wordt dé gezonde stop voor de drukke reiziger want Philips biedt iedereen de hele week gratis sapjes aan in een inspirerende omgeving. Er wordt de hele dag geblend, geperst en geslowjuiced.

En bekende experts geven tips over een kleurrijke en gezonde levensstijl en Philips laat je zien hoe je met sapjes en smoothies snel en eenvoudig de juiste hoeveelheid groente en fruit binnenkrijgt.

De Healthy Drinks Kitchen heeft iedere dag een ander thema. Tussen 11:00 en 13:00 uur zijn er bekende influencers aanwezig om recepten te delen en gezonde juices te maken. Daarbij is er ook een ervaren voedingsdeskundige aanwezig om advies te geven en vragen te beantwoorden. Ook de enige echte Philips Chef, Martin Senders zal aanwezig zijn.

Booster maandag met Men’s Health
Refresh dinsdag met Women’s Health en Dear Good Morning
Wellness woensdag met De Hippe Vegetariër
Beautiful donderdag met Amayzine
Feel good vrijdag met Uit Pauline’s Keuken

Is de sapcentrifuge, slowjuicer of juist de blender wat voor jou? Philips helpt bij het kiezen van het apparaat dat past bij jouw gezondheidsdoelstellingen en geeft inspiratie om goede voornemens vol te houden.

Sapcentrifuges zijn ideaal voor een maximale hoeveelheid heldere sap in een handomdraai; voorsnijden is niet nodig. Het sap wordt gescheiden van het pulp door middel van centrifugerende kracht.
Slowjuicers persen juist langzaam het sap uit groenten en fruit met als resultaat een stevige en geconcentreerde sap, waarbij meer vezels behouden blijven.
Blenders zijn geschikt om te mengen, mixen en malen en worden vaak gebruikt voor het maken van smoothies, boordevol vezels. Ook voor sauzen en soepen is een blender uitermate geschikt.

Kijk voor meer informatie over de Healthy Drinks Kitchen op het Facebook evenement en voor meer informatie over de healthy drinks categorie op de website.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com