Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Merci Handy Unicorn handgel Merci Handy Unicorn handgel
  • Test; Sleek MakeUP Brow Intensity Test; Sleek MakeUP Brow Intensity
  • HEMA BEAUTY lanceert 6 limited edition neon nagellak kleuren HEMA BEAUTY lanceert 6 limited edition neon nagellak kleuren
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
  • Caption nagellak introduceert de Neon Pop collectie Caption nagellak introduceert de Neon Pop collectie
shoppen

Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak

Eindelijk is het heerlijk zomers weer en kunnen de sandaaltjes en peeptoe pumps uit de kast gehaald, dus tijd voor mooie gelakte (teen)nagels. Pupa Milano heeft een nieuwe nagellak gelanceerd die zorgt voor extreem lange houdbaarheid en glans; Lasting Color Extreme.

De Pupa Milano Lasting Color Extreme – Long Lasting Glossy Nail Polish (zo heet ie voluit) heeft, zelfs na 1 keer lakken, een mooie egale dekking, een extreme glans en blijft lang zitten. De lak is semi-permanent zonder dat je nagels beschadigd worden of dat je een uv-lamp hoeft te gebruiken.

Het is een 3-staps systeem; als 1e breng je de speciale basis aan, hierdoor hecht de lak beter. Vervolgens lak je je nagels met een kleur en daarna volgt de topcoat. En het is de combinatie van de laatste 2 stappen die een uniek proces op gang brengt, met behulp van zonlicht. Er is ontstaat nl. een beschermend laagje op je nagels die de uv/led technologie imiteert.

Er zijn 35 kleuren Lasting Color Extreme kleuren, en de base en topcoat worden in een kit verkocht, voor slechts euro 8,50.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?