You are here: Home » Huis & Tuin » Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon

Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon

geschreven door Constance

Momenteel zit ik op Ibiza en elke dag rij ik, op weg naar het strand, langs de zoutmeren van Ibiza waar het bekende Sal de Ibiza gewonnen wordt. (Wist je dat in deze zoutmeren ook flamingo’s hun eten zoeken en dat deze zoutmeren er al sinds 654 voor Christus gebruikt worden om zout te winnen.)

Normaal gesproken kan je Sal de Ibiza in de bekende azuurblauwe pot kopen maar voor 1 april werd dit een roze pot, als grap. Maar die roze pot heeft geresulteerd in een samenwerking met Pink Ribbon Duitsland en is er limited edition ontwikkeld, nl. een roze keramieke pot, incl. het keramieke lepeltje en de pot is gevuld met fleur de sel en rozenblaadjes. En van elke pot gaat er euro 2 naar Pink Ribbon Duitsland.

Sal de Ibiza wil minimaal euro 30.000,00 ophalen maar zij streven naar euro 60.000,00. De Nederlandse importeur van Sal de Ibiza (Bommels Conserven) doet er nog een schep bovenop en doneert ook euro 2,00 aan Pink Ribbon Nederland voor elke verkochte roze pot. En hierdoor ontvangt Pink Ribbon dus euro 4,– voor elke verkochte roze keramische pot met fleur de sel en rozenblaadjes, 2 euro gaat naar Nederland en 2 euro naar Duitsland.

De roze pot is vanaf eind juni as. te koop.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com