Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream
  • Little Diva accessoires en toilettassen Little Diva accessoires en toilettassen
  • Pink Ribbon t-shirts bij C&A Pink Ribbon t-shirts bij C&A
  • Pink Ribbon artikelen Pink Ribbon artikelen
  • Pink Ribbon: Roze leesbril Pink Ribbon: Roze leesbril
  • AVEDA Pink Ribbon handcrème AVEDA Pink Ribbon handcrème
shoppen

Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon

Momenteel zit ik op Ibiza en elke dag rij ik, op weg naar het strand, langs de zoutmeren van Ibiza waar het bekende Sal de Ibiza gewonnen wordt. (Wist je dat in deze zoutmeren ook flamingo’s hun eten zoeken en dat deze zoutmeren er al sinds 654 voor Christus gebruikt worden om zout te winnen.)

Normaal gesproken kan je Sal de Ibiza in de bekende azuurblauwe pot kopen maar voor 1 april werd dit een roze pot, als grap. Maar die roze pot heeft geresulteerd in een samenwerking met Pink Ribbon Duitsland en is er limited edition ontwikkeld, nl. een roze keramieke pot, incl. het keramieke lepeltje en de pot is gevuld met fleur de sel en rozenblaadjes. En van elke pot gaat er euro 2 naar Pink Ribbon Duitsland.

Sal de Ibiza wil minimaal euro 30.000,00 ophalen maar zij streven naar euro 60.000,00. De Nederlandse importeur van Sal de Ibiza (Bommels Conserven) doet er nog een schep bovenop en doneert ook euro 2,00 aan Pink Ribbon Nederland voor elke verkochte roze pot. En hierdoor ontvangt Pink Ribbon dus euro 4,– voor elke verkochte roze keramische pot met fleur de sel en rozenblaadjes, 2 euro gaat naar Nederland en 2 euro naar Duitsland.

De roze pot is vanaf eind juni as. te koop.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?