You are here: Home » Accessoires » Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse

Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse

geschreven door Constance

Rosti Mepal heeft weer een nieuwe product gelanceerd in haar To Go lijn, nl. de lunchpot Ellipse. Ellipse is een royale beker met lekvrije schroefdop en een transparante container, en deze heeft eveneens een lekvrije schroefdop.

En door deze 2 containers kunnen al je ingrediënten apart meegenomen worden en alles heerlijk vers. Maw. de Ellipse is ideaal voor jouw tussendoortje waar je ook maar heen gaat. Zo is de Ellipse te gebruiken voor bijv. yoghurt met muesli, een lekker soepje met croutons, groente snacks óf kleine salades. De inhoud van de bovenste transparante container is 200 ml en in de beker past 500 ml. Dat is dus genoeg ruimte voor een heerlijk ontbijt, een gezonde lunch of een lekker tussendoortje. De lunchpot mag (zonder compartiment) in de magnetron, hij kan in de vriezer en in de vaatwasser.

De lunchpot Ellipse is verkrijgbaar in de kleuren Aqua, Lime, Pink, Wit, Nordic Denim, Nordic Green en Nordic Pink.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com