Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • MYMUESLI Adventskalenders MYMUESLI Adventskalenders
  • Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries Biotona Bio Supersprouts en Bio Superberries
  • Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula Rosti Mepal introduceert de kom die alles kan, de Cirqula
  • Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola Nieuw; MyMuesli Earl-Grey-Granola
  • Mymuesli winkel in Utrecht geopend Mymuesli winkel in Utrecht geopend
shoppen

Rosti Mepal introduceert de lunchpot Ellipse

Rosti Mepal heeft weer een nieuwe product gelanceerd in haar To Go lijn, nl. de lunchpot Ellipse. Ellipse is een royale beker met lekvrije schroefdop en een transparante container, en deze heeft eveneens een lekvrije schroefdop.

En door deze 2 containers kunnen al je ingredi├źnten apart meegenomen worden en alles heerlijk vers. Maw. de Ellipse is ideaal voor jouw tussendoortje waar je ook maar heen gaat. Zo is de Ellipse te gebruiken voor bijv. yoghurt met muesli, een lekker soepje met croutons, groente snacks ├│f kleine salades. De inhoud van de bovenste transparante container is 200 ml en in de beker past 500 ml. Dat is dus genoeg ruimte voor een heerlijk ontbijt, een gezonde lunch of een lekker tussendoortje. De lunchpot mag (zonder compartiment) in de magnetron, hij kan in de vriezer en in de vaatwasser.

De lunchpot Ellipse is verkrijgbaar in de kleuren Aqua, Lime, Pink, Wit, Nordic Denim, Nordic Green en Nordic Pink.

 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?