Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Beachlife introduceert B ACTIVE sportswear

Kick in the activewear! De kreet waarmee het nieuwe activewear label B ACTIVE by Beachlife haar
lancering maakt. Beachlife, het internationale merk van Nederlandse bodem, brengt naast haar
swimwear collectie ook een active-wear collectie op de markt.

De B ACTIVE collectie bestaat uit onderscheidende statement prints en sportieve ontwerpen met
slimmigheden die in een goede pasvorm ontwikkeld zijn. Bijvoorbeeld de sport top is verkrijgbaar in
cupmaten, zodat deze voor vele lichaamstypen geschikt is. Fijne materialen zoals velours en zachte elastan zijn tegenwoordig op meer manieren dan ooit te dragen. De crop tops, boxer shirts en bomber jacks zijn goede basics voor zowel binnen als buiten de gym. Daarnaast zijn de leggings niet meer weg te denken uit de garderobe van de fashionable vrouw. B ACTIVE is met haar coole en complete activewear collectie een onmisbaar element en daagt uit om een eigen statement te maken met een gebalanceerde, actieve levensstijl – binnen of buiten de sportschool.

B ACTIVE  is vanaf half juli 2017 verkrijgbaar in de webshop van Beachlife.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?