Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen BABOR Adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsampullen
  • Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush Moederdag cadeautip; Carmen Sonic Facial Cleansing Brush
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Black & Decker lanceert de Steamitt Black & Decker lanceert de Steamitt
  • Philips introduceert nieuwe VisaPure opzetborstel Philips introduceert nieuwe VisaPure opzetborstel
shoppen

Babor Silicone Cleansing Brush

Een zachte, schone huid is essentieel voor je dagelijkse ritueel en dat kan nu, nog gemakkelijker, de BABOR Silicone Cleansing Brush. Deze laat met 12.000 microvibraties per minuut je teint er nog frisser uitzien. De flexibele siliconenkop met kleine noppen in verschillende lengtes past zich aan de gezichtsvorm aan en reinigt tot diep in de poriën. En passant geniet de huid van een activerende massage.

In een gelimiteerde editie is de Silicone Cleansing Brush met de passende reinigingsproducten van de BABOR CLEANSING serie als praktische set verkrijgbaar. Het mousse achtig fijne schuim van het Cleansing Foam bevat een anti-ox complex, dat de huideigen detox-enzymen activeert, terwijl appelwater voor een betere werkstofopname zorgt. Bisabolol en panthenol kalmeren en verzachten irritaties. Gewoon het schuim aanbrengen, het gezicht met de borstel reinigen en met warm water afwassen.

Vervolgens de eveneens in de set aanwezige Rose Toning Essence met een wattenschijfje aanbrengen. Deze essence werkt zachter dan een tonic maar is effectief: de essence van rozenwater versterkt de huidbarrière met een speciaal polymeer. Appelwater en het anti-ox complex maken het gezichtswater tot een super-clean belevenis met anti-pollutie werking. Tegelijkertijd kalmeren allantoïne en panthenol, terwijl bisabolol hydrateert.

In de set zit Silicone Cleansing Brush, Cleansing Foam (200 ml) en Rose Toning Essence (200 ml). De borstelkop is makkelijk met water te reinigen, daarom is er geen verwisselbare kop noodzakelijk. Hij is waterproof en werkt op batterijen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?