You are here: Home » Beauty » Douglas lanceert selftanning in een shower-bodylotion

Douglas lanceert selftanning in een shower-bodylotion

geschreven door Constance

Douglas lanceert een super handig 3-in-1 product, nl. self-tanning in een shower-bodylotion. Hiermee krijg je een natuurlijk bruine kleur terwijl je onder de douche staat en je huid wordt ook nog eens 24 uur lang gehydrateerd.

Als je deze combinatie regelmatig gebruikt wordt je mooi en egaal bruin en deze lotion bevat glycerin en panthenol om je droge huid goed te verzorgen en te verstevigen. De lotion is geschikt voor alle huidtypes, is hypoallergeen en is getest door dermatologen.

Hoe werkt het precies? Douche en was je huid zoals je normaal ook doet. Breng de bodylotion gelijkmatig aan op de vochtige huid met draaiende bewegingen. Laat de lotion 3 tot 4 minuten intrekken. Spoel je huid af met warm water en dep zachtjes droog. En, afhankelijk van het gewenste bruiningsresultaat, 2 tot 4 dagen achter elkaar herhalen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com