Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond
  • Nieuw; Dr. Organic Charcoal Huidverzorgingslijn Nieuw; Dr. Organic Charcoal Huidverzorgingslijn
  • December cadeautip; Bleautyblender dipped.in.gold December cadeautip; Bleautyblender dipped.in.gold
  • Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème
shoppen

Douglas lanceert selftanning in een shower-bodylotion

Douglas lanceert een super handig 3-in-1 product, nl. self-tanning in een shower-bodylotion. Hiermee krijg je een natuurlijk bruine kleur terwijl je onder de douche staat en je huid wordt ook nog eens 24 uur lang gehydrateerd.

Als je deze combinatie regelmatig gebruikt wordt je mooi en egaal bruin en deze lotion bevat glycerin en panthenol om je droge huid goed te verzorgen en te verstevigen. De lotion is geschikt voor alle huidtypes, is hypoallergeen en is getest door dermatologen.

Hoe werkt het precies? Douche en was je huid zoals je normaal ook doet. Breng de bodylotion gelijkmatig aan op de vochtige huid met draaiende bewegingen. Laat de lotion 3 tot 4 minuten intrekken. Spoel je huid af met warm water en dep zachtjes droog. En, afhankelijk van het gewenste bruiningsresultaat, 2 tot 4 dagen achter elkaar herhalen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?