You are here: Home » Accessoires » Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!

Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!

geschreven door Constance

In 1997 werd het sieradenmerk Buddha to Buddha opgericht en dit jaar wordt haar 20-jarig jubileum gevierd en gaat gepaard oa. met de kick off van zowel een brand video als magazine en hierin laten zij zien waar zij goed in zijn; Embrace Life.

Liefde, ruzie, performances en vriendschappen: een Buddha to Buddha sieraad is onderdeel en getuige van elk element in je leven. De nieuwe brand video van het sieradenlabel neemt je mee op ontdekking langs al die facetten: de ups en de downs, de ordinary en de extra-ordinary, en alle gebeurtenissen die je gaandeweg tegen komt waarin Buddha to Buddha je bij staat. Pure momenten, zoals de craftmanship
waarmee een Buddha to Buddha sieraad tot stand komt, en rauw zoals de uitstraling van de producten. Een prominente rol in de video is weggelegd voor het iconische Buddha to Buddha slot van
de armband.


Ook in het nieuwe magazine komt de Embrace Life visie duidelijk naar voren, met de focus op de
onderwerpen Contemplation en Celebration. Zo deelt Mr. Probz zijn visie over uitdagingen en successen in zijn leven en deelt Tiany Kiriloff, van de bekende modeblog Belmondo, haar Style Secrets. Ook worden er tools gedeeld voor dagelijkse mindfulness en ‘celebration’ momenten en geeft ‘long-time friend of the brand’ styliste Danie Bles haar ultieme accessoires stijltips. Yannick en de meiden van het succesvolle platform WELIKEBALI vertellen over hun summer-essentials en je krijgt een exclusief kijkje achter
de schermen bij één van de zilversmeden uit Bali waar Buddha to Buddha mee werkt. High-end mode shoots en een reportage met geheel alleen hand symbolen zorgen ervoor dat je dit magazine op je koffietafel moet hebben liggen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com