You are here: Home » Gadget nieuws » De Moto C Plus komt naar Nederland

De Moto C Plus komt naar Nederland

geschreven door Constance

Motorola kondigt de lancering van de Moto C Plus in Nederland aan (de Moto C komt niet naar de Benelux). De Moto C Plus is voorzien van een groot scherm, krachtige batterij en geavanceerde camera, tegen een prijs die binnen elk budget past.

Met de 4000 mAh1 batterij hoef je niet langer naar een stopcontact te zoeken. Je kunt namelijk met 1 keer opladen maximaal 30 uur vooruit. De dual sim maakt het je mogelijk om moeiteloos tussen werk en persoonlijke telefoonnummers te wisselen. Daarnaast kun je meer ruimte beschikbaar maken voor apps, foto’s en muziek door gebruik te maken van een microSD-kaart.

De Moto C Plus beschikt ook over een krachtige camera, zelfs wanneer er sprake is van weinig licht. Met een 2MP-voorcamera, ‘selfie’-licht en een 8MP-achtercamera met LED-flitser, krijg je altijd mooie, scherpe foto’s en selfies.

De Moto C Plus is vanaf de eerste week juni beschikbaar tegen een richtprijs van € 119,- (1GB RAM/ 16GB) in de kleuren zwart en wit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com