Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan Aldi biedt de Motorola Moto E5 smartphone aan
  • Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones Test; Moto G6 en Moto G6 Plus smartphones
  • Test; Moto Z2 Force en Motomods Test; Moto Z2 Force en Motomods
  • Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone
  • Moto introduceert 2 nieuwe premium Moto Smartphones Moto introduceert 2 nieuwe premium Moto Smartphones
ladygadgets

De Moto C Plus komt naar Nederland

Motorola kondigt de lancering van de Moto C Plus in Nederland aan (de Moto C komt niet naar de Benelux). De Moto C Plus is voorzien van een groot scherm, krachtige batterij en geavanceerde camera, tegen een prijs die binnen elk budget past.

Met de 4000 mAh1 batterij hoef je niet langer naar een stopcontact te zoeken. Je kunt namelijk met 1 keer opladen maximaal 30 uur vooruit. De dual sim maakt het je mogelijk om moeiteloos tussen werk en persoonlijke telefoonnummers te wisselen. Daarnaast kun je meer ruimte beschikbaar maken voor apps, foto’s en muziek door gebruik te maken van een microSD-kaart.

De Moto C Plus beschikt ook over een krachtige camera, zelfs wanneer er sprake is van weinig licht. Met een 2MP-voorcamera, ‘selfie’-licht en een 8MP-achtercamera met LED-flitser, krijg je altijd mooie, scherpe foto’s en selfies.

De Moto C Plus is vanaf de eerste week juni beschikbaar tegen een richtprijs van € 119,- (1GB RAM/ 16GB) in de kleuren zwart en wit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?