You are here: Home » Huis & Tuin » Met de Amerikaanse ETNA koelkast ga je zorgeloos op vakantie!

Met de Amerikaanse ETNA koelkast ga je zorgeloos op vakantie!

geschreven door Constance

Ga je er eindelijk weer een paar weekjes er tussenuit? Dan is wel zaak om je koelkast en vriezer ook in de vakantiemodus te zetten.

En dat kan heel met de Amerikaanse koelkast van ETNA heel eenvoudig, want je deze koelkast, bij langere afwezigheid gewoon in de vakantiemodus. Je stelt dit in via het handige LED display: de temperatuur van de koelkast wordt dan automatisch op 15 °C gezet en de temperatuur van de vriezer op -18 °C. Zo bespaar je energie terwijl je ondertussen je eigen batterij weer kan opladen.

En ook hoef je, door de zgn. de No Frost Plus functie, je de vriezer nooit hoeft te ontdooien, want je hebt tenslotte wel iets anders te doen, als je terugkomt van vakantie.

Maar ga je niet weg en heb je gekozen voor  de ultieme staycation, kan je lekker genieten van deze koelkast, want hij heeft een ijs- en waterdispenser. Door de vaste wateraansluiting ben je eindeloos voorzien van ijsblokjes, crushed ice en glaasjes koud water. Dus op deze manier kan je op je balkon of terras genieten van heerlijk verfrissend koud water, en ook kan je je cocktails op dé juiste manier serveren.

Vers fruit en groenten blijven extra lang fris en bruikbaar in de Crisp Zone lades met speciale luchtvochtigheidsregeling. Zowel in het koel- als het vriesgedeelte kan eten langer bewaard worden omdat de temperatuur gelijkmatig is dankzij de MultiFlow360° functie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com