You are here: Home » Beauty » De No7 Serum Activating Glow Pad laat je gezicht stralen.

De No7 Serum Activating Glow Pad laat je gezicht stralen.

geschreven door Constance

De No7 Serum Activating Glow Pad verwijdert dode huidcellen om zo onmiddellijk een helderde, stralende, zichtbaar jonger uitziende huid en jeugdige gloed te onthullen.

De No7 Serum Activating Glow Pad is verrijkt met een 10% glycolzuurgloed complex, dat zowel AHA’s als PHA’s bevat. Fijne lijntjes en rimpels zien er onmiddellijk gladder uit, terwijl de huid wordt voorbereid om één van de bijpassende serums van No7 aan te brengen. Hierdoor wordt de serumabsorptie in de huid actief verhoogd, hetgeen zorgt voor de beste resultaten op lange termijn.

De bijpassende serums zijn:
1. No7 Protect & Perfect Intense Advanced Serum  en dit is bedoeld voor diepere lijntjes en rimpels. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vermogen om de huid te herstellen, te verstevigen en te beschermen gedurende de nacht. Gebruik in combinatie met de dag- en nachtcrème voor het beste resultaat.
2. No7 Lift & Luminate Triple Action serum heeft een egaliserend en oplichtend effect van je teint. Daarnaast verstevigt het serum de huid en vermindert het de verschijning van rimpels.
3. No7 Restore & Renew Face & Neck Multi-Action Serum is een dagelijks multi-action serum en geeft een klinisch bewezen steviger gevoel en een zichtbaar jongere, zachtere huid.

Hoe gebruik je de No7 Serum Activating Glow Pad?
De pad gebruik je, nadat je de gezichtshuid gereinigd hebt. Maak met de pad cirkelvormige bewegingen over je gezicht. Vermijd hierbij de gevoelige oog- en lipgebieden. Laat de huid de vloeistof opnemen en breng vervolgens één van de bijpassende serums en je gebruikelijke dag- en nachtverzorging aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com