You are here: Home » Wellness » Happy Spirit Days 2020

Happy Spirit Days 2020

geschreven door Constance

Over drie maanden is het weer zover: het vierde Happy Spirit Days festival in Blaricum. Zet ‘m alvast in je agenda: dit jaar valt het festival in het weekend van 12, 13 en 14 juni. En het programma is bekend!

Er komen dit jaar maar liefst 60 toonaangevende sprekers die inspireren, hun inzichten delen en je uitdagen te groeien. Met yogasessies met live harp, cello of drums, de kracht en eenvoud van loslaten ervaren, een onvergetelijk gong meditatieconcert, luisteren naar botanisch filosoof en begenadigd verteller Norbert Peeters, genieten van de magische klanken van Tamara Puffer, de levenswijze Shinto (zo oud als Japan) ontdekken of opgaan in de wijsheden van Nederlands bekendste reïncarnatietherapeut Maarten Oversier.

Verder is het een eer dat wereldster Alea Kay met een uniek improvisatieconcert bij het festival aanwezig is. Haar Soulsong concerten zijn steevast uitverkocht. Hoe bijzonder is het dan dat je deze workshops in een intieme setting kunt meemaken? En, je kunt haar zomaar tegen het lijf lopen op het terrein want op 14 juni is zij aanwezig voor coaching sessies of een persoonlijk improvisatielied. Ter plekke zingt en componeert zij, met haar pianist Gilian Barac, een lied voor jou over een thema dat je recht in je hart raakt. Natuurlijk krijg je ook uitleg en ontvang je hier ook een download van.

De ticketverkoop van het vorig jaar uitverkochte Happy Spirit Days is in volle gang! Je hebt nog even, nl. t/m 16 maart as., om de speciale vroegboektickets te kopen voor €45. En met je Early Bird ticket kan je als eerste je workshops kiezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com