You are here: Home » Eten & koken » Test; Goed én lekker eten? Crisp brengt het bij je thuis

Test; Goed én lekker eten? Crisp brengt het bij je thuis

geschreven door Constance

Vorige week kreeg ik een uitnodiging om kennis te maken met de online supermarkt ‘Crisp’. Supermarkt Crisp levert verse én lekkere producten van meer dan 200 leveranciers, dus ideaal voor de echte lekkerbek. Crisp bezorgt in heel Nederland, en wie voor 22.00 uur bestelt heeft z’n met zorg gekozen producten de volgende dag in de keuken.

De producten van Crisp zijn vers, seizoensgebonden en goed geprijsd omdat er rechtstreeks wordt ingekocht bij kleine makers en kwekers. Crisp onderscheidt zich door te kiezen voor kwaliteit, een goede prijs en lekker. Er wordt in heel Nederland geleverd, 6 dagen per week en voor 22.00 uur besteld is de volgende avond in een 1-uurs tijdvak thuisbezorgd.

Er is een ruim assortiment in groente, fruit, verse vis, handgemaakte verse pasta’s, meer dan 60 kazen, 80 wijnen, knapperige croissants en award-winning pannenkoeken en daarvan zijn er vele van lokale middenstanders. Zo komen de mosselen uit Zeeland van familiebedrijf Neeltje Jans, de witlof van teler Huisman uit Benningbroek, pizza’s vers gemaakt door pizzabakker Ted uit Heerhugowaard, handgemaakte worstenbroodjes van bakker Remco Beekman uit Brabant en versgebakken brownies van Jordy’s Bakery uit Rotterdam waar op zaterdag rijen voor de deur staan.

In de app is aan alles gedacht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, de app is snel, aantrekkelijk en overzichtelijk, een bestelling kan al de volgende dag geleverd worden in een zelf gekozen tijdvak en voor de
verpakking wordt er gelet op het zo min mogelijk gebruiken van plastic en zoveel mogelijk recyclen.

Ik mag, namens Crisp, een mooi boodschappenpakket samen gaan stellen en ik hou jullie binnenkort op de hoogte van mijn bestelling, levering en natuurlijk de kwaliteit.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Crisp brengt je boodschappen thuis - Lifestylelady.nl 24 april 2019 - 10:45

[…] weekend heeft online supermarkt Crisp de boodschappen bij mij thuis bezorgd. Zoals ik vorige week al schreef mocht ik Crisp gaan testen […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com