You are here: Home » Advertorial » Je woonkamer inrichten voor minder dan €500, kan het?

Je woonkamer inrichten voor minder dan €500, kan het?

geschreven door Constance

Heb je net een nieuwe woning gekocht en zit je nu wat krap bij kas? Wil je graag jouw interieur een make-over geven zonder al te veel euro’s kwijt te zijn?

Online meubelwinkel Emob daagde me uit om een volledige woonkamer in te richten voor minder dan €500 en ik ging deze uitdaging maar wat graag aan! Is het gelukt? Het resultaat ontdek je hier!

De bank

Het duurste item in de woonkamer is doorgaans de bank, daar kunnen we het wel over eens zijn. Met een beperkt budget kan je uiteraard geen torenhoge eisen stellen aan je nieuwe bank. Géén relaxfunctie dus, en ook geen 8 zitplaatsen of een hoekmodel. Gelukkig zocht én vond ik een leuk alternatief voor de standaard bank: de slaapbank! Bij recente modellen merk je zelfs nauwelijks nog verschil tussen een slaapbank en een traditioneel bankstel, behalve in de prijs dan. Voor €289 is dit een prima alternatief.

De salontafel & het tv-meubel

Zijn we aanbeland bij het tv-meubel en de salontafel. Ook in deze categorieën vond ik enkele zeer betaalbare modellen die er allesbehalve goedkoop uitzien. Win-win! Alle salontafels kosten minder dan €155, het duurste tv-meubel uit mijn selectie kostte €185 maar daarvoor krijg je wel heel wat in de plaats!

Decoratie

Een woonkamer zonder decoratie voelt maar kaal en kil aan. De creatievelingen onder ons hebben ongetwijfeld weinig moeite om de woonkamer te decoreren met een minimum aan budget. Zo zijn er heel wat DIY’s online te vinden waarmee je je interieur in één klap ook nog eens uniek maakt en personaliseert. Voor wie minder creatief is aangelegd, zijn er gelukkig ook een aantal oplossingen! Een muursticker bijvoorbeeld kan perfect dienen ter vervanging van een duur schilderij. Of je kan enkele oude fotokaders recycleren om jouw muren te personaliseren.

Conclusie

Kan je voor €500 je woonkamer volledig inrichten met nieuwe meubels zonder dat het eruitziet als een goedkoop bij elkaar geraapt geheel? Ik geloof van wel! Je moet alleen even goed zoeken, nadenken en creatief op zoek gaan naar goedkope(re) alternatieven!

 

(Advertorial)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com