You are here: Home » Accessoires » Je mobiel binnen handbereik met de telefoonketting

Je mobiel binnen handbereik met de telefoonketting

geschreven door Constance

Tegenwoordig is de telefoon een verlengstuk van onszelf geworden. Op een positieve manier. We doen er onze bankzaken mee, ontmoeten nieuwe mensen, houden afspraken bij, connecten met onze dierbaren en verder gaat ie overal mee naar toe; etentjes met vriendinnen, festivals en een dagje strand of park.

En daarom heb je je telefoon het liefst altijd snel bij de hand. Onhandig is het dat met elk nieuwer model, de telefoons ook steeds kwetsbaarder worden. Daar heeft Nice Guy Freddie iets op verzonnen: de telefoonketting. Niet meer
op zoek naar je telefoon in een tas, geen onhandig gevulde broekzak meer en geen ongelukjes in toiletpotten. Je draagt je telefoon gewoon crossbody als een handtas of om je nek.

Maak je graag foto’s met je telefoon? Ook dat maakt het in lengte verstelbare koord gemakkelijker dan ooit. Je kiekt dat mooi plaatje en je kunt snel weer door met echt belangrijke dingen. Sta je met kinderen en een volle boodschappenkar in de supermarkt en wil je heel snel even je saldo checken of je boodschappenlijst afvinken? Niet graven in je tas, je telefoon is altijd binnen handbereik.

Ideaal voor reislustige types die geen plaats hebben voor extra bagage. Maar ook zeker een musthave voor het komende festivalseizoen. Door de kleurrijke designs zelfs voor echte fashionista’s heel goed te combineren met allerlei verschillende outfits.

Nice Guy Freddie werd in 2019 opgericht door de Nederlandse Anne-Marie den Hertog. Woonachtig in het bruisende Berlijn, raakte ze geïnspireerd door het modebeeld aldaar waar de telefoonketting een ongekend populair accessoire is.
“Na de komst van twee kleine kinderen merkte ik meer dan ooit hoe onpraktisch het is als je mobiele telefoon in een grote handtas zit. Ik wil graag snel een foto maken voor het bijzondere moment alweer voorbij is of even snel een berichtje kunnen versturen als dat nodig is. Maar ik wil ook weer niet de hele dag met mijn telefoon in mijn hand
zitten, lopen of fietsen.” Middenin de start-up scène van Berlijn was de stap naar een nieuw merk snel gemaakt. Anne-Marie is zelf fervent gebruiker van de telefoonketting “Met de telefoonketting heb je je handen vrij voor de echt belangrijke dingen zonder ook maar iets te hoeven missen”, vervolgt ze. Naast praktisch en stijlvol is de telefoonketting dus een handig gebruiksvoorwerp om ook verantwoord je dagelijkse dingen te doen en bereikbaar te blijven. Of het nu gaat om snel geld overmaken, een foto schieten of de weg vinden in een drukke stad, je telefoon is altijd binnen handbereik maar niet al fietsend in je hand bijvoorbeeld, dus wel zo veilig.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com